2013-09-28 04:19:04
Φωτογραφία για Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων νοσηλεύεται η Δέσποινα Μοιραράκη εδώ και λίγες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Η γνωστή επιχειρηματίας υπέφερε από υψηλό πυρετό και ισχυρούς πόνους σε όλο της το σώμα, που την οδήγησαν στο νοσοκομείο μετά την επιστροφή της από επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία: «Ήρθα από την Ινδία την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από δύο ημέρες ανέβασα πυρετό. Το Σάββατο με έφερε ο άνδρας μου εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου μου έκαναν ενέσεις και μου έβαλαν ορούς προκειμένου να πέσει ο υψηλός πυρετός και να σταματήσουν τα ρίγη. Στη συνέχεια έφυγα γιατί δεν ήθελα να νοσηλευτώ» δήλωσε η ίδια η Δέσποινα Μοιραράκη για την περιπέτεια της υγείας της.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της δεν παρουσίασε την αναμενόμενη βελτίωση κατά τη διάρκεια της κατ' οίκον νοσηλείας και έτσι μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο: «Έχω κάνει εξετάσεις για τύφο, για ελονοσία, για ό,τι υπάρχει. Οι γιατροί με έχουν ξεσκονίσει, προσπαθούν να βρουν τι συμβαίνει. Δεν ξέρουν τι μικρόβιο είναι αυτό. Έχω στείλει δείγμα τόσο στο ινστιτούτο Παστέρ όσο και στο εξωτερικό. [...] Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ» συμπλήρωσε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα, ενώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ