2013-09-27 22:30:08
Φωτογραφία για Νέο Vivo phablet με τεχνολογία κάμερας από την Nikon
Η Nikon φαίνεται πως δεν... κρατήθηκε και εισέρχεται και αυτή στην αγορά των προμηθευτών καμερών για κινητά τηλέφωνα. Για να το κάνει αυτό επιλέγει την κινεζική εταιρία BBK για την επικείμενη είσοδό της, μια μάρκα που σε πολλούς είναι γνωστή λόγω της ύπαρξης του Vivo X3, το smartphone που κατέχει τον τίτλο του λεπτότερου κινητού στην αγορά, πάχους μόλις 5,75 χιλιοστών.

Το νέο phablet της BBK, θα ενσωματώνει μια περιστρεφόμενη κάμερα θυμίζοντας μια παλαιότερη συσκευή της Nokia που αποτελούσε μοντέλο της σειράς N. Στο νέο αυτό μοντέλο προστίθεται μια κάμερα τύπου CMOS με μέγεθος 1/1.7 ίντσες, επιτρέπονται την λήψη φωτογραφιών με ανάλυση στα 20MP, με τον φακό να έχει διάφραγμα F2.0. O επεξεργαστής που θα διαθέτει η κάμερα της συσκευής είναι από την Nikon και έχει την κωδική ονομασία Expeed E1-158 1051 200.

Αν και νωρίς, έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες πρώτες επίσημες εικόνες από το νέο phablet της Vivo, αποκαλύπτοντας πως μια ακόμη Android συσκευή με ισχυρό φακό, λεπτό πλαίσιο κατασκευής και τεχνολογία της Nikon, είναι καθ οδόν.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ