2013-09-27 18:27:12
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ... «ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» Η ΜΟΝΖΟΝΙ
Στον Πειραιά βρίσκεται το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Εφτασε σήμερα στη χώρα μας η Μιχαέλα Μονζόνι. Αφού πήρε τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, μετά από μία επίπονη περίοδο με συνεχόμενους αγώνες με την Εθνική ομάδας της Τσεχίας, η κεντρικός της ομάδας μας τίθεται πλέον στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη.

Μάλιστα, το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον teammanager, Νίκο Κατσιούρα ήταν εάν προλαβαίνει τη σημερινή απογευματινή προπόνηση. «Εάν η πτήση μου έφτανε μία ώρα νωρίτερα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την προπόνηση. Εχω έρθει με μεγάλη όρεξη να προσφέρω στον Ολυμπιακό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μονζόνι στο www.olympiacos.orgκατά τη διάρκεια της παραμονής της στα γραφεία του Ερασιτέχνη και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιάννη Νικολάκη, τον teammanager, Νίκο Κατσιούρα και όλα τα στελέχη του Ολυμπιακού που συνάντησα σήμερα για την υποδοχή τους. Η οργάνωση του συλλόγου είναι πραγματικά εντυπωσιακή, όπως και η αίθουσα με τα τρόπαια. Εμαθα πως είναι μόλις μερικά από αυτά που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα και στην πρώτη ευκαιρία θα πάω στο Μουσείο για να μάθω περισσότερα για την ιστορία της νέας μου ομάδας. Ξεκουράστηκα αρκετά και είμαι έτοιμη να μπω στις προπονήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ