2013-09-27 18:00:32
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΠΟΒΙΤΣ - ΟΛΑΪΤΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Πολύ καλά δείγματα έδωσε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Φωκικό για το Κύπελλο ο Μάρκο Σέποβιτς.

Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν χαμηλής δυναμικότητας και όχι κατάλληλος για χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά ο νεαρός Σέρβος άφησε καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Σκόραρε δύο γκολ σε 45 λεπτά που αγωνίστηκε και πλέον ο Μίτσελ έχει αρχίσει να σκέφτεται πολλά... Ένα από αυτά είναι να τον πάρει μαζί του στην αποστολή για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο.

Επιπλέον ο Μάικλ Ολαϊτάν ξεχώρισε και έδειξε έτοιμος στον αγώνα με αντίπαλο τον Φωκικό.

Ο νεαρός Νιγηριανός ήταν «μέσα» σε ένα γκολ, πέτυχε ακόμα ένα και δήλωσε «παρών». Όποτε έχει αγωνιστεί, μάλιστα, τα έχει πάει πολύ καλά και ούτε μία δεν ήταν η φορά όπου απλά έπαιξε για να παίξει. Από τα φιλικά η απόδοσή του παραμένει σταθερή για αναπληρωματικό και αυτό φαίνεται να του εξασφαλίζει μια θέση για τον αυριανό αγώνα.

Πέραν του Σέποβιτς λοιπόν, ο Μίτσελ σκέφτεται να δώσει θέση βασικού στον Ολαϊτάν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, κάτι που θα έχει πολλαπλά οφέλη. Αφενός ο παίκτης θα πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του και αφετέρου θα ξεκουραστεί κάποιος άλλος, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (19:00).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φόρος και στα παράθυρα…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόρος και στα παράθυρα…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ