2013-09-27 00:34:07
Φωτογραφία για Πανηλειακός: Με αισιοδοξία αναχώρησε η αποστολή
Η μεγάλη στιγμή φτάνει για τον Πανηλειακό, ο οποίος ξαναβρίσκεται και πάλι στη... Β' Εθνική Κατηγορία (Football League) και μάλιστα το δικό του ματς ανοίγει την αυλαία ολόκληρου του φετινού πρωταθλήματος.

Όπου συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής και ώρα 6.00, στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, αντιμετωπίζει τον τοπικό Βύζαντα. Στοχεύοντας βέβαια σε ένα θετικό αποτέλεσμα, το καλύτερο δυνατό.

Η αποστολή

Η αναχώρηση της αποστολής έγινε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης από τον Πύργο, και με την άφιξη της επί αττικού εδάφους, καταλύει και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο στην Ελευσίνα.

Μετέχουν σε αυτήν 22 παίκτες (που επέλεξε από τους διαθέσιμους ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου):

Πίτκας, Μανιάτης, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Σαραμαντάς, Φραγκής, Λίτσος, Κοτσώνης, Οσκαρ Ροντρίγκεζ, Νάστος, Λιόσης, Γανωτής, Μαρτίνος, Αποστολόπουλος, Πίγκλα, Μπιτάνγκ, Καλαϊτζίδης, Κωνσταντινίδης, Σταματής, Σουλελές, Μίλιεβιτς, Ντζιοντό.


Είναι εντός της αποστολής ο Κονσταντίν Πίγκλα (που τελικά εκδόθηκε το δελτίο του).

Αντίθετα, ναι μεν μετέχει ο Εντουαρντ Ντζιοντό, που δεν εκδόθηκε το δικό του δελτίο ούτε την Πέμπτη (γι' αυτόν, εξαιτίας της εμπλοκής του και με ομάδα από την Ουγγαρία, όπως έχουμε γράψει από τα προηγούμενα ρεπορτάζ, εξακολουθεί να υπάρχει γενικότερο ερώτημα, για το αν τελικά μπορεί να υπολογίζεται και για τη συνέχεια)... Υπάρχουν πάντως κατά την ομάδα, πιθανότητες να εκδοθεί έστω το πρωί της Παρασκευής, γι' αυτό και περιλήφθηκε.

Είναι εκτός, ο προερχόμενος από τραυματισμό, που πλέον προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος,Θόδωρος Καραπέτσας.

* Ενώ υπενθυμίζεται, ο αγώνας θα μεταδοθεί και απευθείας τηλεοπτικά (OTE SPORT 4).

* Διαιτητής: Στέλιος Φώτης (Ευβοίας)

Βοηθοί: Κώστας Κωνστάντιος (Ευβοίας), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

4ος: Μάλαμας (Αν. Αττικής).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Χωρίς τους Κόκκαλη, Αργυρίου και Μεϊντί των οποίων τα δελτία δεν εκδόθηκαν, και τους Μαρίνη που έχει υπόλοιπο τιμωρίας από πέρυσι και Σταμόγιαννο που αποβλήθηκε στο ματς του Κυπέλλου, θα παρατάξει τους Μεγαρείς στην πρεμιέρα, ο Αντώνης Αυλωνίτης. Από κει και πέρα, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν θα ανακοινώσει αποστολή και θα γνωστοποιήσει την 18άδα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανηλειακό.

* Ο Βύζας Μεγάρων για το Κύπελλο Ελλάδας υποδέχθηκε στην Α' φάση τα Χανιά και ηττήθηκε με 1-2. Σε ματς που ο Αντώνης Αυλωνίτης χρησιμοποίησε την ομάδα ως εξής:

Λούκιτς, Δημόπουλος (69' Ζάρκος), Μανδήλης, Παπαευθυμίου (80' Τσακιράκης), Μπελέρης, Σπανός, Μαζιώτης Ιερ., Μαζιώτης Αλ., Σταμόγιαννης, Αρναρέλης, Γιάντριτς

Αναπληρωματικοί: Διαμανταρας,Τσακιράκης, Ζάρκος, Γκαϊδατζής.

* Ενώ έπαιξε πρόσφατα και φιλικό επί ηλειακού εδάφους, στο Στρέφι με τον τοπικό Άρη (ισοπαλία 0-0).

*** Συνολικά το ρόστερ και τα νούμερα που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Μεγάρων.Αναλυτικά:

Λούκιτς 1, Γιάντριτς 5, Μούζος 90, Σταμέλος 99, Μαζιώτης Α. 89, Αρναρέλης 10, Μαζιώτης Ι. 8, Μαρίνης 65, Μανδύλης 3, Ταμπάκης 12, Αργυρίου 9, Γκαϊδατζής 34 , Δημόπουλος 4, Νικολέτος 11, Παπαευθυμίου 14 , Μπελέρης 6, Λέκκας 7, Σπανός 19, Καλογιάννης 90, Κολοκοτρώνης 22, Παπαδημητρίου 27, Μεντί 39, Ζάρκος 21, Σταμόγιαννος 23, Κοντούλης 77, Σταυρακάκης 2, Ηλιού 13, Κλάπης 16, Δελάρδας 63, Δεσπολάρι 17, Μαρσελίνιο 18, Κόκκαλης 33, Τσακιράκης 55, Μιχαλόπουλος 26, Καμπαστανάκης 24, Μπέχλης 20, Καλογιάννης 32, Διαμαντάρας 28.

Μαζί του και φίλαθλοι

Φίλαθλοι του Πανηλειακού, προγραμματίζουν ήδη να βρεθούν στα Μέγαρα και να ενισχύσουν την ομάδα. Από τους φίλους που διαμένουν στην Αττική, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι: "Το Paniliakos Athens Club οφείλει να δώσει δυναμικό παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων και θα το κάνει! Ελπίζουμε να έχουμε στο πλευρό μας και κάποιους Red Boys, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πρέπει, όσο το δυνατόν περισσότεροι, να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Καλούμε όλους τους Athensclub-ίτες να επικοινωνήσουν με το προφίλ μας στο Facebook (www.facebook.com/paniliakos.athensclub), ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο μετάβασης στα Μέγαρα.

Καλή επιτυχία Πανηλειακάρα!".

Eνώ από τον Πύργο, λόγω τελικά του εργάσιμου χαρακτήρα της ημέρας, δεν ήταν δυνατόν να γίνει οργανωμένη μετάβαση με πούλμαν, αλλά μερικοί ήδη προγραμματίζουν να μεταβούν με Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Οι αδειοδοτήσεις

Την αδειοδότησή τους από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξασφάλισαν όλες οι ομάδες της Β? Εθνικής, με μοναδική εξαίρεση αυτή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, μετά και τη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Πιστοποιητικά συμμετοχής υπό προϋποθέσεις, χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη σε συλλόγους που είχαν απομείνει, για να συμπληρωθούν οι θέσεις στο πρωτάθλημα της Football League. Η απόφαση της Επιτροπής αναφέρει:

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ:

- ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ υπό την προϋπόθεση της προσκόμισης από αυτές εγγυητικής επιστολής μέχρι 31-10-2013 και προσκόμισης εγγράφων αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του κατωτάτου τουλάχιστον ορίου των 300.000 ευρώ καθώς επίσης και του μετοχολογίου μέχρι 31-12-2013. Στην περίπτωση που παρέλθουν άπρακτες οι εν λόγω προθεσμίες η Ε.Ε.Α. θα προβεί σε βάρος αυτών στις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις:

1. ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Εγγυητική επιστολή)

2. ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡ (έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

3. ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

4. ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

5. ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Συμπλήρωση Εγγυητικής επιστολής)

6. ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

7. ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Εγγυητική επιστολή)

8. ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ (Εγγυητική επιστολή)

9. ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

10. ΠΑΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

11. ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

12. ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Εγγυητική επιστολή)

13. ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

14. ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Εγγυητική επιστολή)

15. ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

16. ΠΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Εγγυητική επιστολή και έγγραφα αύξησης Μ.Κ. και Μετοχολόγιο)

Η Επιτροπή επιφυλάσσεται να εκδώσει απόφαση μέχρι αύριο Παρασκευή 27-09-2013 και ώρα 13.00μ.μ. για την κάτωθι ΠΑΕ:

- ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Οι κάτωθι ΠΑΕ θα πρέπει να προσκομίσουν στην Επιτροπή έγγραφα αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του κατωτάτου τουλάχιστον ορίου των 300.000 ευρώ καθώς επίσης και του μετοχολογίου μέχρι 31-12-2013. Στην περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η εν λόγω προθεσμία η Ε.Ε.Α. θα προβεί σε βάρος αυτών στις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις:

- ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

- ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

- ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Οι υπόλοιπες, είχαν πάρει από προηγούμενες συνεδριάσεις.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ