2013-09-25 02:03:26
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Πάτρας
Τελικά το όνειρο του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου που θα στηθεί στην πλατεία Γεωργίου φέτος τα Χριστούγεννα φαίνεται πως... δεν θα μείνει στα λόγια αλλά θα γίνει πράξη καθώς το καρναβαλικό συνεργείο δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου στα τέλη Νοεμβρίου το κέντρο της Πάτρας να ζήσει κάτι που δεν θα το έχει ξαναζήσει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η πρόθεση του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά για πλήρη αξιοποίηση του Καρναβαλικού συνεργείου φαίνεται πως δεν περιορίζεται μόνο στην ανάπτυξη του καρναβαλιού και στην εξωστρέφεια (βλέπε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης). Όπως φαίνεται το καρναβαλικό συνεργείο επιτέλους αξιοποιείται προκειμένου να κατασκευάζει δημιουργίες που θα κοσμούν την πόλη όχι μόνο την καρναβαλική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πλατεία Γεωργίου πρόκειται να τοποθετηθούν 4-6 πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα περίπτερα για τα οποία υπάρχουν διάφορες σκέψεις για την αξιοποίησή τους. Τα περίπτερα αυτά θα έχουν εξαιρετικής ποιότητας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Για παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε τους (υπό κατασκευή) επιβλητικούς ταράνδους του Άγιου Βασίλη οι οποίοι θα βρίσκονται πάνω από ένα από τα περίπτερα.


Την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο μεγάλος Άγιος Βασίλης ύψους εννέα μέτρων ο οποίος θα τοποθετηθεί πιθανότατα στο επάνω μέρος της πλατείας και ο οποίος όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένει το ζωγράφισμά του.

Είναι πολύ αισιόδοξο και ευχάριστο να βλέπουμε πως παρά τις δυσκολίες και παρά την κρίση ο δήμος καταφέρνει και ενεργοποιεί το καρναβαλικό συνεργείο σε μέγιστο βαθμόπροκειμένου να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στην πόλη, ενώ με κινήσεις εξωστρέφιας δημιουργεί και έσοδα για τον δήμο και την κοινωφελή επιχείριση. Φυσικά τίποτε απλό αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς του εξαιρετικούς καλλιτέχνες που διαθέτει το καρναβαλικό συνεργείο οι οποίοι κάθε χρόνο ξεπερνούν τον εαυτό τους.

faroslive.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ