2013-09-24 23:24:03
Φωτογραφία για Παλιά και επικίνδυνα περιπολικά θέτουν σε κίνδυνο τους αστυνομικούς του Ηρακλείου!
Το περιπολικό που άρπαξε χθες εν κινήσει φωτιά, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, άνοιξε για μια ακόμη φορά τον ασκό του Αιόλου, με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για οχήματα επικίνδυνα!

Με ανακοίνωση της η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου τονίζει ότι είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τη σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει κάποιο περιστατικό, όπως η φωτιά στο περιπολικό, χωρίς όπως αποδείχτηκε "να ιδρώσει το αυτί κανενός υπεύθυνου", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Στο ίδιο έργο θεατές!!!! Νιώθουμε να γινόμαστε κουραστικοί, επαναλαμβάνοντας τα αυτονόητα.

Και όμως συνέβη…….

Περιπολικό αυτοκίνητο της Α.Δ. Ηρακλείου στο οποίο επέβαιναν τρείς συνάδελφοι μας πήρε φωτιά εν κινήσει. Απίστευτο !!!! και όμως πραγματικό.

Είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως χωρίς όπως αποδείχτηκε να ιδρώσει το αυτί κανενός υπεύθυνου.


Αναρωτιόμαστε μόνο στις επιτυχίες υπάρχουν αρμόδιοι και υπεύθυνοι και στα δυσάρεστα κανείς; Εκτός εάν πανηγυρίζουμε που δεν είχαμε θύματα.

Κύριοι αρμόδιοι, δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός το σημερινό, ήταν η φυσιολογική κατάληξη. Όσα σέρβις και εάν γίνουν θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι ο στόλος των υπηρεσιακών οχημάτων είναι πεπαλαιωμένος και χρήζει άμεσης αντικατάστασης

Μπορεί να σκεφτεί κανείς τι θα γινόταν εάν αντί του περιπολικού αυτοκινήτου ήταν το λεωφορείο με το οποίο μετακινείται η διμοιρία υποστήριξης της Α.Δ. Ηρακλείου, το οποίο είναι επιχειρησιακά ακατάλληλο.

Σας κρούομαι τον κώδωνα του κινδύνου και ελπίζουμε ποτέ να μην επαληθευτούμε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου θέτει όλους τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους", αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μπαλαμούτης.
creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ