2012-04-10 00:45:01
Φωτογραφία για Συνάντηση Μαρινάκη με Τζιμπούρ
Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με τους ποδοσφαιριστές, σήμερα υπήρξε μια ακόμη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε με τον Ραφίκ Τζιμπούρ και η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους δυο άνδρες, όπως άλλωστε και όλες όσες έχει πραγματοποιήσει ως τώρα ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 45χρονος εφοπλιστής, εμψύχωσε τον ποδοσφαιριστή, του έδειξε πόσο πολύ τον πιστεύει και τον στηρίζει, ενώ από τη μεριά του ο Αλγερινός φορ είπε πως θα κάνει τα πάντα από τη μεριά του, ώστε να πάρει ο Ολυμπιακός (και) το Κύπελλο και παράλληλα να τελειώσει με νίκες το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το Πάσχα για Βαλβέρδε

Από εκεί και πέρα, τα όποια νέα για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε μεταφέρονται σίγουρα για μετά το Πάσχα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί μετά τις γιορτές με τον Ισπανό προπονητή, ίσως και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18 Απριλίου στους "Ζωσιμάδες". Οι δυο τους θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και θα πάρουν από κοινού απόφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν.

Μάλλον μεθαύριο το πρόστιμο

Τέλος, το πρόστιμο για την ήττα με την Κέρκυρα θα ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη. Βέβαια, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι το πρόστιμο αφορά μόνο στην κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τους Φαίακες και σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνεται η φετινή ομάδα, που έκανε πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία, που πήρε το πρωτάθλημα και είναι στον τελικό του Κυπέλλου. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ