2013-09-24 14:14:02
Φωτογραφία για Η πρόταση ζωής
Γράφει ο μπρακατσούλας

Το είδατε το νέο διαφημιστικό της coca cola; Μας μιλάει για τη νέα τάξη πραγμάτων σε ένα λεπτό, αφορά μικροαστούς, δείχνοντάς μας τον τρόπο να είσαι και σκλάβος και ευτυχισμένος !

Στο σποτάκι είναι μια νέα γυναίκα η Άννα, η οποία αντί να πάει βρει κάνα γκόμενο, παίζει με κάτι υπερκινητικά παιδάκια , τα οποία φυλάει, επειδή οι γείτονες της δουλεύουν ως αργά το βράδυ (γαμ@ τα μηνύματα!).

Αυτή έχει τέτοια ευτυχία που είναι με τα τέσσερα ζωηρά, που δεν περιγράφεται.!

"Όλο και περισσότεροι δεν περιμένουν τίποτε πια" μας λέει και μας τσιτώνει η διαφήμιση, δηλαδή μοιρολατρία, καναπές και συγκυβέρνηση.

Άφησε τα πράγματα ως έχουν, μην τυχόν και αντιδράσεις ,μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και έτσι, αρκεί να υπάρχει αγάπη και παιδιά!

Έτσι και η Άννα της διαφήμισης, δεν περιμένει να πάρει τίποτε ποτέ, διότι παίρνει τα πάντα αυτή, όταν τρέχει, πηδάει, κοπανιέται, παίζει κρυφτό και φτιάχνει πίτσες για τα μικρά .


Τελειώνοντας το σποτ μας καθησυχάζει plus λέγοντάς μας, ότι oι Έλληνες επιλέγουν το σωστό, δηλαδή τη δουλειά μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα , οι οποίοι θα έχουν φυσικά και μια καλή γειτόνισσα να μας τα μεγαλώνει, η οποία στάνταρ θα έχει και πτυχίο νηπιαγωγού , θα είναι ωραία γκόμενα , με ακόρεστη όρεξη για παιγνίδι, χωρίς να ζητάει μία , δηλαδή μια απλή γειτόνισσα της διπλανής πόρτας σαν την Άννα ένα πράμα.

Εν ολίγοις , δουλεία και χαρά για ένα καλύτερο αύριο!

Να κύριοι και κυρίες πως έρχονται οι ενοχές: με τέτοια υποουδικά μηνύματα, διότι αν εσύ δεν ολοκληρώνεσαι έτσι τότε δεν είσαι οκ!

brakatsoulas.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ