2013-09-24 14:06:05
Φωτογραφία για Οι μοναχοί της ροκ Gregorian προτίμησαν τους Ρώσους αντί τους Πατρινούς - Ματαιώθηκαν και οι παραστάσεις του Bob theatre festival
Μπορεί να προηγήθηκε το θετικό νέο της έγκρισης παραχώρησης του Αρχαίου Ρωμαικού Ωδείου της Πάτρας από το ΚΑΣ του Υπουργείου Πολιτισμού, την περασμένη εβδομάδα για την ξεχωριστή συναυλία των «μοναχών» της ροκ σκηνής Gregorian, ωστόσο τελικά η συναυλία τους ματαιώνεται.

Οι Gregorian που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν αριστοτεχνικά ροκ επιτυχίες σε ύμνους με ένα ιδιόμορφο εκκλησιαστικό χρώμα, ήταν να εμφανιστούν στην Πάτρα, αμέσως μετά την συναυλία τους στο Ηρώδειο της Αθήνας (στο Ηρώδειο θα εμφανιστούν κανονικά την μεθαυριανή Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 αν και στην Αθήνα είναι γεγονός ότι δεν έχουν πολυκυκλοφορήσει αφίσες της εκδήλωσης) στις 27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας.

Όπως ανέφερε ο πολιτιστικός σύμβουλος του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ, Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος στο thebest.gr, η όλη παραγωγή των Gregorian προέβη σε επανασχεδιασμό της μετέπειτα περιοδείας της στην Ρωσία με σταθμούς όπως στη Μόσχα και αλλού με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να παραμείνουν και την Παρασκευή στην Ελλάδα για την συναυλία της Πάτρας.


Έτσι το 32ο Φεστιβάλ Πάτρας ουσιαστικά έριξε αυλαία για φέτος αν και έως περίπου τα μέσα Οκτωβρίου 2013 θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις της Γιορτής των Παιδιών «Γιούπιι!» στην αίθουσα Αίγλη στη Βέσο Μάρε.

Βέβαια κι εδώ υπήρξαν κάποιες ξαφνικές ματαιώσεις. Για παράδειγμα το περασμένο σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου παρότι είχαν αναγγελθεί και διαφημιστεί δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά οι 2 παραστάσεις του Bob theatre festival του Bios της Αθήνας που συνδιοργάνωνε η ομάδα Area 51, για τεχνικούς λόγους όπως έγινε γνωστό.

Μάλιστα η ματαίωση των εκδηλώσεων του bob theatre festival σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, το Σάββατο το πρωί.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ