2012-04-10 00:27:05
Φωτογραφία για Την Μεγάλη Τρίτη ο Φιλέλληνας Ιταλός Δήμαρχος Marco Galdi στην Καρδίτσα
Ο Φιλέλληνας Ιταλός Δήμαρχος και καθηγητής Πανεπιστημίου Marco Galdi, την Μεγάλη Τρίτη θα βρίσκεται στην πόλη της Καρδίτσας, προσκεκλημένος του... Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων και του Προέδρου του Νίκου Ευθυμιάδη.

Ο Δήμαρχος της ιστορικής πόλης Cava de Tirreni, που υπήρξε η τελευταία έδρα της εξόριστης Ελληνικής Κυβέρνησης το 1944, πριν από την επιστροφή στην Αθήνα, είναι ο πρωταγωνιστής του κινήματος Αλληλεγγύης και πρωτοστάτης στη δημιουργία διαδικτυακής πύλης για τη χρηματική υποστήριξη του ελληνικού λαού. Η ηλεκτρονική αυτή πύλη, forgreece.eu, στοχεύει στη χρηματική ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από μέρους πολιτών, θεσμών, όχι μόνο της Ιταλίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Η δημιουργία της ηλεκτρονικής αυτης πύλης αλληλεγγύης είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ιταλίας.


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλος τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι θα υποδεχθεί σε επίσημη τελετή τον Φιλέλληνα Ιταλό Δήμαρχο και Πανεπιστημιακό στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, επικεφαλής του κλήρου και του λαού της περιοχής.

Επίσης το ίδιο βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στις 21.30 στο Παυσίλυπο ο MARCO GALDI θα μιλήσει σε εκδήλωση του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων που συνδιοργανώνεται με άλλους φορείς της πόλης.e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ