2013-09-24 08:01:57
Φωτογραφία για Μιχαλολιάκος: Ακόμη και αν μας βάλουν φυλακή θα είμαστε υποψήφιοι στις εκλογές
Συνέντευξη για τις τελευταίες εξελίξεις με επίκεντρο το κόμμα του παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στη διαδικτυακή εκπομπή του βουλευτή του κόμματός του Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, εμφανώς προβληματισμένος καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης, αφού τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, προσπάθησε να απολογηθεί για τα όσα όσα έχουν δει τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, τις αποκαλύψεις μαρτύρων για τη δράση και τη δομή του νεοναζιστικού κόμματος, αλλά και για το φάκελο με τις 32 επιθέσεις Χρυσαυγιτών που έστειλε στη Δικαιοσύνη ο Νίκος Δένδιας. «Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα με τόσα γραφεία που λειτουργούν νόμιμα να είναι εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι δυνατόν να είμαι εγώ ο Αλ Καπόνε», είπε και πρόσθεσε ότι μέσα στο φάκελο υπήρχαν επιθέσεις με θύματα... Χρυσαυγίτες.

Τόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος όσο και ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις μαρτυρίες νυν και πρώην στελεχών του κόμματός τους σε εφημερίδες για τα όσα συμβαίνουν στους κόλπους της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι όλα αυτά είναι ψέμματα και αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι εμφάνισαν και κάποιους Ρομά ως μέλη της Χρυσής Αυγής
. Χαρακτήρισαν «φανταστικά» τα όσα υποστήριξαν στις μαρτυρίες τους τα πρώην μέλη του νεοναζιστικού κόμματος και τόνισαν ότι βλέπουν πίσω από αυτή την «καταιγίδα» εναντίον τους ένα οργανωμένο σχέδιο που μοναδικό σκοπό έχει να ρίξει τα ποσοστά του κόμματος.

«Σήμερα είπαμε ότι αυτός ο βρώμικος πόλεμος γίνεται για να μειώσουν τη Χρυσή Αυγή, φοβούνται ότι στις Ευρωεκλογές θα είμαστε πρώτο κόμμα και ότι στις δημοτικές εκλογές θα πάρουμε τους δήμους. Ακούσαμε από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό να περιγράφει όλα τα στάδια που θα ακολουθήσουν, δεν προχωράνε κατευθείαν σε ομαδική εκτέλεση; Το πράγμα έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Το θέμα με τους δήθεν μάρτυρες δεν είναι καινούριο. Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Διγενή το '90 αλλά τότε ήταν πιο σοβαρά τα πράγματα, δεν μας είχαν φωνάξει. Τώρα καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, ότι δεν είμαστε Αλ Καπόνε», ανέφερε και συνέχισε παραθέτοντας αποσπάσματα από το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στα οποία αποκαλύπτεται, κατά τον Νίκο Μιχαλολιάκο, το οργανωμένο σχέδιο για την εξόντωση της Χρυσής Αυγής.

«Εγραφε ότι οι μετρήσεις δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή αυξάνεται και δεν πέφτει. Δεν είμαστε τσιράκια των νταβατζίδων. Δεν είμαστε οικόσιτά τους. Δεν είμαστε ελεγχόμενοι. Το περιοδικό γράφει ότι η Χρυσή Αυγή κόβει ψήφους από τη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε εμφατικά: «Τι κάνει ένα κόμμα όταν κάποιο άλλο του κόβει ψήφους; Το βγάζει εκτός νόμου. Παράλληλα, το περιοδικό αυτό έγραφε για το ΣΥΡΙΖΑ ότι «αν η κυβέρνηση καταφέρει να επιβιώσει ως το Μάιο στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές και στις Δημοτικές Εκλογές και ότι ίσως η ΝΔ είναι τρίτο κόμμα. Αυτό το στηρίζουν στο ότι στον πρώτο γύρο θα κερδίσουν πολλούς δήμους στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ στο β' γύρο θα είναι αντιμέτωποι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι πιστεύουν ότι δαιμονοποιώντας ένα κίνημα πιστεύουν ότι θα αλλάξουν τη γνώμη ενός λαού. Εάν όπως προανήγγειλε δημοσιογράφος του μεγάλου καναλιού έχουμε προφυλάκιση στελεχών μας, εμείς σας λέμε ότι ακόμη και αν κάποιος προφυλακιστεί δεν του αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα και εμείς θα έχουμε υποψηφίους ακόμη και μέσα από τη φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, το δίδυμο της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε επίθεση κατά των δημοσιογράφων που αποκαλύπτουν και φέρνουν στο φως τη δράση τους με τον Ηλία Κασιδιάρη να παρατηρεί ότι ενώ έχει καταθέσει μήνυση κατά δημοσιογράφων και τα περί Τύπου αδικήματα είναι στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δεν έχει συλληφθεί κανείς. «Μηνύθηκαν και το κράτος δεν κινήθηκε ... αποδεικνύεται ότι όλα είναι ενορχηστρωμένα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εγκληματική οργάνωση είναι αυτοί που χρεοκόπησαν την χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία έπρεπε να μας παρουσιάσουν ως δολοφόνους να εκτελέσουν συμβόλαιο πολιτικού θανάτου, του θανάτου της Χρυσής Αυγής, παρενέβη ο κ. Μιχαλολιάκος και αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε λόγο για «πολιτικοποίηση ενός τραγικού περιστατικού».

«Πήγε κανείς φυλακή για το Χρηματιστήριο; Τι έγιναν οι υπερκοστολογήσεις στα δημόσια έργα των Ολυμπιακών Αγώνων που αποκάλυψε η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, αλλά τότε οι εφημερίδες και τα κανάλια «δεν είπαν λέξη γιατί πληρώνονταν χοντρά και έπαιρναν διαφήμιση».

Προκειμένου να θάψουν η Χρυσή Αυγή έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια, συνέχισε στον ίδιο τόνο ο κ. Μιχαλολιάκος και κατήγγειλε ότι μετά το φόνο στη Νίκαια, συμμορίες έδρασαν ανεξέλεγκτα θεωρώντας και στοχοποιώντας πολίτες ότι είναι μέλη της ΧΑ (επικαλέστηκε περιστατικά στην Πάτρα και αλλού).

Για τις δημοσκοπήσεις σημείωσαν ότι παρά τον πόλεμο που έχει δεχθεί η Χρυσή Αυγή από τα κανάλια, υπήρξε εκδοτικό συγκρότημα που εμφάνισε μείωση ποσοστού μόλις κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι κανόνας για όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι να μη γίνονται έρευνες σε περιόδους πίεσης και αναταραχής. Αυτό δείχνει πόσο φοβούνται, συμπέρανε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Πιστεύουν στη ΝΔ ότι θα πάρουν πίσω του δεξιούς που έχασαν χέρι χέρι με τους κομμουνιστές;», διερωτήθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας τη δράση του ΚΚΕ σε πόλεις της Ελλάδας τις τελευταίες μέρες.

Η Χρυσή Αυγή δέχεται σήμερα μία καταιγίδα, αλλά είναι ένα βουνό περήφανο. Η καταιγίδα παίρνει τα σάπια τα σαθρά χώματα και μένει ο βράχος, δεν παραδίνουμε ψυχή, δεν υποστέλλουμε τις σημαίες, ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά.

Εμείς, υποστήριξε, θα χαρούμε να δούμε μία δημόσια δίκη, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και θα μας δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να μιλήσουμε.

Χαρακτήρισε τέλος, ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη την έκθεση Δένδια με τις υποθέσεις προς διερεύνηση της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: Μιχαλολιάκος: Ακόμη και αν μας βάλουν φυλακή θα είμαστε υποψήφιοι στις εκλογές | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/123114#ixzz2fmaHkUFa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ