2012-04-09 23:15:04
Φωτογραφία για ΠΝΟ: Κανονικά θα γίνει η απεργία!
Από απόψε τα μεσάνυχτα θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης της απεργίας Το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας, Γιάννης Χαλάς, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστράτευσης των ναυτικών τόνισε, ότι αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης, ενώ ζήτησε σε αυτή τη φάση, να μην ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ (Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) ο Οίκος Ναύτου και να αποσυρθεί η σχετική τροπολογία.

Τόνισε, επίσης, ότι η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε με σημερινή της απόφαση τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά της η Υπουργός Ανάπτυξης κα. Διαμαντοπούλου πετάει το «μπαλάκι» για τυχόν απόφαση επιστράτευσης στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα «βέλη» της και στο ΠΑΜΕ, ως πολιτική δύναμη που κρύβεται πίσω από την απεργία με καθαρά κομματικά οφέλη, για να λάβει με την σειρά της απάντηση από το ΚΚΕ, ότι η κα. Υπουργός συκοφαντεί το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Μέσα σε όλον αυτόν τον γενικότερο χαμό, στην μέση βρίσκονται απλοί πολίτες, αγρότες στα νησιά και ξενοδόχοι, που καλούνται να πληρώσουν το «μάρμαρο» prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ