2013-09-23 12:43:46
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΙΟΙΚ. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία των εργαζομένων στους Δήμους προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Κλειστή η οδός Σταδίου.

Οι απεργοί συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Με στόχο να δώσουν συμβολικό χαρακτήρα στην κινητοποίησή τους, οι διαδηλωτές είναι ντυμένοι στα μαύρα, ενώ στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται μία νεκροφόρα.

Στη Θεσσαλονίκη, οι δημοτικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας, επί της οδού Μοναστηρίου.

Οι εργαζόμενοι των Δήμων θα «ενωθούν» στη συνέχεια με τους εκπαιδευτικούς, που έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ μετά τις 2 το μεσημέρι θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου των υπαλλήλων των ΟΤΑ και των δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης Σωτήρη Παπανικολάου, η συμμετοχή στην απεργία σήμερα είναι μικρή. Οι παιδικοί σταθμοί στους Δήμους λειτουργούν κανονικά, ενώ υπολειτουργούν τα εργοτάξια καθαριότητας και οι διοικητικές υπηρεσίες.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ