2013-09-23 09:13:08
Φωτογραφία για Ο Αλιάγας έγινε γραμματόσημο και η Καρντάσιαν... ομόλογο!
700 εκατομμύρια δολάρια άντλησε η Αρμενία, από το ομόλογο που κυκλοφόρησαν οι Αρχές της χώρας.

Η Δημοκρατία της Αρμενίας συγκέντρωσε μέσω της έκδοσης αυτής ποσό άνω των 700 εκατομμυρίων δολαρίων, με το yield του ομολόγου στο 6% με 6,25%, εξέλιξη απολύτως ικανοποιητική για τους σχεδιασμούς του οικονομικού επιτελείου της χώρας.

Όπως μεταδίδει το «iefimerida.gr», το «μυστικό» πίσω από αυτή την απροσδόκητη επιτυχία ήταν ένα εντελώς τυχαίο γεγονός που σχετίζεται με την αρμενική καταγωγή της εκρηκτικής Κιμ Καρντάσιαν.

Για την ακρίβεια ο Τίποθυ Ας, επικεφαλής στρατηγικής ανάλυσης αναδυόμενων αγορών της Standard Bank μόλις ενημερώθηκε για την έκδοση ομολόγου το ονόμασε περιπαικτικά Καρντάσιαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει το περίφημο ομόλογο μεγάλη δημοσιότητα και να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες αγαπημένο θέμα στις ΗΠΑ.

Μάλιστα όταν όταν έφτασε η ημέρα της έκδοσης, ασχολήθηκαν με αυτήν ακόμα και οι κοτσουμπολίστικες εκπομπές στην αμερικανική τηλεόραση.

Πάντως οι Αρμένιοι σίγουρα δεν θα πρέπει να αισθάνονται άσχημα από αυτό το παρατσούκλι καθώς έβγαλαν 700 εκατομμύρια δολάρια με αυτή την ιστορία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ