2013-09-22 17:30:17
Φωτογραφία για H ονειρεμένη Mercedes-Benz SL GTR Concept με ...καρδιά Nissan V8
Μπορεί να είναι απλώς ένα σχέδιο, δεν παύει όμως να αποτελεί μια εκπληκτική προσέγγιση για την εικόνα που θα μπορούσε να έχει ένα σούπερ σπορ μοντέλο τη Mercedes στο εγγύς μέλλον.

Δεν είμαστε σίγουροι γιατί ένα κορυφαίο μοντέλο της Mercedes-Benz θα χρειαστεί μεταμόσχευση κινητήρα από άλλη αυτοκινητοβιομηχανία, ακόμη και αν το μοτέρ είναι το παντοδύναμο 5.6 λίτρων ατμοσφαιρικό V8 από το Nissan GT-R Nismo GT1. Όμως, οι σχεδιαστές έχουν το δικό τους τρόπο σκέψης και ο Mark Hostler με αυτό τον τρόπο οραματίστηκε το τελευταίο του έργο, τη Mercedes-Benz SL GTR Concept.

O Hostler, ένας φοιτητής Βιομηχανικού Σχεδίου στο Staffordshire University της Αγγλίας, αναφέρει ότι η SL GTR «αντιπροσωπεύει την τελευταία καινοτομία σε μια μακρά σειρά από παγκόσμιες πρωτιές που έχει η Mercedes-Benz στα σπορ αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουν έγκριση για χρήση στο δρόμο».

Το μοντέλο χρησιμοποιεί όλες τις τελευταίες Hi tech τεχνολογίες και υλικά, όπως ένα καμπίνα επιβατών από ανθρακονήματα και ζάντες μαγνησίου, όλα στο όνομα της απόδοσης.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ