2013-09-22 17:26:14
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Οι Νέοι του Ολυμπιακού έμειναν στο 1-1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μπορεί να μην κατάφεραν να νικήσουν, αλλά ο Μπερντ Στορκ έκανε λόγο για ικανοποιητικό αποτέλεσμα με δεδομένη την κούραση που κουβαλούσαν οι παίκτες από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν μεσοβδόμαδα.

Στόχος όπως είπε στο Olympiacos TV ο Γερμανός τεχνικός, είναι να συνεχιστεί η δουλειά, καθώς θέλει να χτίσει μια ομάδα για το μέλλον. «Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε πολύ δυνατά και οργανωμένα. Δυσκολευτήκαμε λίγο να ξαναμπούμε στο ματς με το γκολ που πέτυχε ο αντίπαλός μας. Εντέλει, όμως, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου και στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, νομίζω ότι το σημερινό είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα», τόνισε για το παιχνίδι ο Στορκ και κατέληξε.

«Συνεχίζουμε τη δουλειά, χτίζοντας μία ομάδα για το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και λίγες ημέρες για να το προετοιμάσουμε. Στη συνέχεια υπάρχει και το ματς με την Άντερλεχτ. Σήμερα είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε κάποια παιδιά που έρχονται από τον πάγκο. Νομίζω ότι θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ