2013-09-22 12:53:06
Φωτογραφία για Το κράτος ξύπνησε...
Σήμερα διάβασα στον τύπο "Real news" ότι το ΣΔΟΕ ελέγχει τα βιβλία του κόμματος της Χρυσής Αυγής για οικονομικό έλεγχο. Αυτός ο έλεγχος είναι ο τρίτος μέσα σε μικρό χρονικό... διάστημα όπως γράφει ο ιστότοπος της Χρυσης Αυγής.

Πολύ σωστά κάνει το κράτος και ελέγχει που πάνε οι επιχορηγήσεις (που χωρίς να το θέλει κανένας Έλληνας δίνει στα κόμματα).

Όμως μου φαίνεται αστείο που ξεκινάνε από τη ΧΑ και όχι από το ΠΑΣΟΚ με τα θαλασσοδάνεια και τις μίζες siemens από τη ΝΔ που όπως είχαν πει οι γερμανοί πήραν λεφτά και αυτοί.

Να μην ξεχάσω το ΚΚΕ που αρνειται κάθε οικονομικό έλεγχο προφασιζόμενο αστείους λόγους (γι αυτά η Κανέλη, ο τιμητης των πάντων, τί λέει)

Να μην ξεχάσω και το συστημικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ενώ θέλει να κοπεί ο μισθός σε παπάδες καντηλαναύτες κλπ όμως βρίσκει σωστό να παίρνει επιχορήγηση και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Και τώρα το ερώτημα της ημέρας (το ερώτημα είναι πραγματικό και όποιος ξέρει την απάντηση ας μου την γράψει)

Τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" έχουν πάρει, γράφουν, προκαταβολή τις επιχορηγήσεις που δικαιούνται προκαταβολικά μέχρι το 2017 (έχει γραφεί σε παρα πολλούς ιστότοπους)

Οι επιχορηγήσεις αυτές δίνονται σύμφωνα με το εκλογικό ποσοστό που παίρνει το κάθε κόμμα.

Πως ξέρει το κάθε κόμμα το ποσοστό που θα πάρει στις επόμενες εκλογές?

Αν δεν πάρει το ποσοστό που υπολόγισαν επιστρέφει τα χρήματα ή τα βγάζουν στο εξωτερικό και δεν τους βρίσκουν φράγκο?

Τί συμβαίνει αν διαλυθεί ένα κόμμα που έχει πάρει τα λεφτά?

Ο Τζήμερος για παράδειγμα που ήταν με κάποιο κόμμα και μας είχε βγάλει όλους σπάταλους και ανεγκέφαλους πήρε 700.000 ευρώ και δεν είπε τίποτα. Δεν είπε "ρε φίλε είναι πολλά τα λεφτά δώστα όπου υπάρχει ανάγκη".

Τελικά είναι μεγάλο έγκλημα την επιχορήγηση που σου δίνουν να την δίνεις στο λαό που δεν έχει να φάει (ναι είναι αυτό που κάνει η "φασιστική" ΧΑ αλλά κανένα άλλο κόμμα του "συνταγματικού τόξου" ακόμη και τώρα δεν το κάνει).

Το μόνο που κάνουν τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" είναι να λένε στους πεινασμένους "απαγορεύεται να φάς από αυτούς μείνε νηστικός θα αντέξεις έχεις συνηθίσει"

Αλήθεια αυτοί που πήγαν στο σημείο που θα μοίραζε η Χρυσή Αυγή τρόφιμα και ακύρωσαν την διανομή, γιατί δεν μοίρασαν οι ίδιοι τρόφιμα;

Όλοι αυτοί να μην ξεχνάνε ότι τα χρήματα της επιχορήγησης τα δίνουν οι φορολογούμενοι χωρίς κανείς τους να το θέλει, και μέχρι να βρεθεί κάποιος τίμιος να τα κόψει να τα σέβονται και να τα γυρνάνε στο λαό.

Όσο για τους ελέγχους περιμένω να δω τους ελεγκτές να περνάνε τις πόρτες του ΚΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ και να μας πούν την αλήθεια γιατί απ ότι φαίνεται η μόνη που δεν φοβάται τους ελέγχους είναι η Χρυσή Αυγή.

Σιγά όμως μην μας πουν την αλήθεια για τους ελέγχους, εδώ ο ΓΑΠ φεύγοντας από το ΠΑΣΟΚ πήρε και 130.000.000 ευρώ, έτσι για να του βρίσκονται και ο Βενιζέλος δεν είπε τίποτα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τσιρίλο: Επιτέλους αρχίζει
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τσιρίλο: "Επιτέλους αρχίζει"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ