2013-09-22 12:00:07
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ... ΡΕΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα και τις επιτυχίες κερδίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (20:30, NS1) για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και σε μια έδρα που ο βασικός τους ανταγωνιστής για τον τίτλο, ΠΑΟΚ, γνώρισε την ήττα (2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική). Παράπλευρο κέρδος, φυσικά, θα είναι και η επέκταση του εντυπωσιακού αήττητου σερί εκτός έδρας στο πρωτάθλημα στα 24 παιχνίδια κυνηγώντας το ρεκόρ των 29 από τη διετία 1972-1974.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα του στη Σούπερ Λίγκα από τις 22 Ιανουαρίου του 2012, όταν και είχε χάσει στην Ξάνθη από γκολ του… Βλαχοδήμου.

Ο Μίτσελ χρησιμοποιεί το rotation με... μέτρο., κάτι που αναμένεται να κάνει και σήμερα προχωρώντας ουσιαστικά μόνο σε αναγκαστικές αλλαγές.


Εκτός των πλάνων του είναι οι τραυματίες Μπονγκ, Φουστέρ και Σαλίνο, οι ανέτοιμοι Αβραάμ Παπαδόπουλος-Μιγκέλ Τόρες και ο Ιμπαγάσα.

Ντεμπούτο είναι πιθανό να κάνει ο Εντινγκά παίρνοντας στη μεσαία γραμμή τη θέση ενός εκ των Σάμαρη ή Μασάντο, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Γιαταμπαρέ.

Ο Σαβιόλα φαίνεται πως επανέρχεται στο βασικό σχήμα με το σύστημα να μετατρέπεται σε 4-4-2.

Στη 19μελή αποστολή είναι για πρώτη φορά και ο Σέποβιτς, που ίσως βρίσκεται και στον πάγκο.

Η πιθανότερη σύνθεση του Θρύλου είναι: Ρομπέρτο (τερματοφύλακας), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Μανιάτης ή Παπάζογλου (δεξί μπακ), Σιόβας, Μεντζανί ή Μανωλάς (στόπερ), Βάις (αριστερό εξτρέμ), Κάμπελ (δεξί εξτρέμ), Σάμαρης, Μασάντο ή Εντινγκά (κεντρικά χαφ), Σαβιόλα και Μήτρογλου (επιθετικό δίδυμο).

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι Μέγιερι, Ντομίνγκεζ και Ολαϊτάν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ