2013-09-18 16:50:16
Φωτογραφία για ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ! Είναι 49 ετών και ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ εικοσάρες!!! (Μάθε ΜΟΝΟ ΕΔΩ τα μυστικά της)
Είναι από τις πιο σικάτες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Και παρά τα 49 χρόνια της, όταν εμφανίζεται στην παραλία τραβάει όλα τα βλέμματα με το αψεγάδιαστο κορμί της. «Μα καλά, πώς τα καταφέρνει και βάζει τα γυαλιά ακόμη και σε εικοσάρες;», είναι η μόνιμη απορία όσων τη βλέπουν από κοντά. Ποιο είναι τελικά το... μυστικό πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία κάθε μέρα γίνεται και πιο όμορφη;

Πολλοί θεωρούν ότι η περίπτωσή της ανήκει στην κατηγορία των... θαυμάτων. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο νεότερη δείχνει. Η ίδια όταν ακούει για θαύμα γελάει. Και ακόμη περισσότερο με αυτούς που μιλούν για επεμβάσεις πλαστικού χειρουργού πάνω της. «Δεν έχω κάνει γιατί έχω πρόβλημα με τη νάρκωση» αποκάλυψε. Θεωρεί ότι «όλες οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε μόνες μας πράγματα που θα διατηρήσουν τη νεανική μας εμφάνιση για πολύ περισσότερα χρόνια από όσα νομίζουμε. Βασική προϋπόθεση είναι μόνο μία. Να υπάρχει πραγματική θέληση».


Και δεν είναι μόνο, όπως πιστεύουν πολλοί, η άσκηση από το beach volley που είναι το μεγάλο πάθος της ή η σωστή διατροφή που φέρνουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ούτε φυσικά οι δίαιτες εξπρές για τις οποίες η παρουσιάστρια είναι κατηγορηματικά αντίθετη, αφού θεωρεί ότι έχουν αμφίβολα αποτελέσματα. Υπάρχουν και άλλα tips που πρέπει κάθε γυναίκα να προσέχει προκειμένου να είναι νέα για πάντα.

Το «Yes!» αποκαλύπτει τα 30 μεγάλα μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου που την έφεραν στην κορυφή των πιο όμορφων γυναικών της ελληνικής τηλεόρασης.

1. «Η διατροφή είναι το Α και το Ω της ομορφιάς αφού όπως τρώμε, ζούμε. Όλα τα γεύματα είναι σημαντικά και πιο σημαντικό και απαραίτητο το πρωινό, μιας και προλαμβάνει την υπογλυκαιμία που επισπεύδει τη γήρανση. Απαγορεύεται να είστε νηστικοί ή να πίνετε απλώς έναν σκέτο καφέ. Δημητριακά ολικής άλεσης, μέλι, ταχίνι, τσάι και άπαχο γάλα ή ακόμη καλύτερα ρόφημα κακάο είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μακροζωία. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να τρώμε μεγάλες ποσότητες».

2. «Μην αφήνετε άδειο το στομάχι σας για πάνω από τρεις ώρες γιατί κατακρατείται λίπος».

3. «Το καλύτερο σνακ είναι το κουλούρι Θεσσαλονίκης γιατί έχει το αντιγηραντικό σουσάμι».

4. «Η διατροφή με ψάρι και ιδίως λιπαρό (σκουμπρί, πέστροφα, σολομό, σαρδέλα) θεωρείται το ελιξίριο της νεότητας. Προσπαθήστε να τρώτε ψάρι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα».

5. «Προτιμάτε το παρθένο ελαιόλαδο γιατί έχει αποδειχθεί ότι είναι από τις πλουσιότερες πηγές αντιοξειδωτικών στοιχείων, πολύτιμων για τη συντήρηση της νεότητας».

6. «Τρώτε ψωμί ολικής άλεσης, κατά προτίμηση πολύσπορο. Καθημερινά αρκούν 2-3 φέτες. Από το ψωμί προτιμήστε την κόρα».

7. «Τα τρόφιμα με έντονες αποχρώσεις (παντζάρια, ντομάτες, φράουλες, ροδάκινα, σπανάκι, καρότο, κόκκινες πιπεριές κ.ά.) και τα αποξηραμένα φρούτα βρίσκονται στην κορυφή της αντιγηραντικής δράσης. Η ντομάτα είναι η ισχυρότερη αντιοξειδωτική ουσία που παίρνει ο οργανισμός μέσω της τροφής του».

8. «Δώστε ένταση στη γεύση του φαγητού χρησιμοποιώντας πιπεριά, μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο, δεντρολίβανο, ρίγανη, σκόρδο, κρεμμύδι κ.ά. που δεν είναι απλώς μυρωδικά, αλλά βότανα με θεραπευτικές ιδιότητες».

9. «Αποφεύγετε το αλάτι αλλά και το ξίδι το οποίο μπορείτε να το αντικαταστήσετε με λεμόνι».

10. «Καταργήστε τις τυποποιημένες τροφές γιατί περιέχουν συνήθως συντηρητικά, πολύ αλάτι και λιπαρά».

11. «Τα λαχανικά φροντίστε να τα μαγειρεύετε στον ατμό για να διατηρούν τα πολύτιμα αντιγηραντικά συστατικά τους».

12. «Μην κάνετε το λάθος να περπατήσετε αμέσως μετά το φαγητό για να χωνέψετε. Η πέψη δεν πρόκειται να γίνει σωστά και εκτίθεται σε κίνδυνο η καρδιά μας».

13. «Μην καταναλώνετε λευκή ζάχαρη, είναι επικίνδυνη για τον οργανισμό. Προτιμήστε την ακατέργαστη μαύρη».

14. «Καταναλώνετε -με μέτρο φυσικά- ξηρούς καρπούς ανάλατους και άψητους. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός είναι το πρόγευμα με δημητριακά ολικής άλεσης και ξηρούς καρπούς».

15. «Δείπνο ελαφρύ και νωρίς γιατί όσο νυχτώνει τόσο πέφτει ο ρυθμός της μεταβολικής ενέργειας».

16. «Πρέπει να πίνουμε καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερού. Είναι ο καλύτερος διαλύτης. Το πρωί ιδανικό είναι να πίνετε ένα μεγάλο ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου με λίγες σταγόνες λεμόνι. Βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας».

17. «Το κόκκινο κρασί καταπολεμά τη γήρανση αλλά προσοχή στο μέτρο. Καλό θα είναι να καταναλώνετε καθημερινά ένα ή δύο ποτήρια».

18. «Χρησιμοποιείτε κρύο νερό τελειώνοντας το ντους σας. Η εναλλαγή ζεστού-κρύου αποτελεί πηγή ζωής».

19. «Ο ύπνος είναι η καλύτερη μάσκα ομορφιάς. Προσπαθήστε να ξυπνάτε με απαλή κι ευχάριστη μουσική. Το κυριότερο είναι, φυσικά, να κοιμηθείτε σωστά και να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας το δώρο ενός οκτάωρου ύπνου όσο κι αν ακούγεται δύσκολο. Αν μπορείτε, ευεργετικός για τον οργανισμό είναι και ο μεσημεριανός ύπνος».

20. «Ο μεγαλύτερος εχθρός της υγείας είναι το κάπνισμα. Αν δεν μπορείτε να το κόψετε, καταναλώστε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη C».

21. «Προσπαθήστε καθημερινά να εκτίθεστε στον ήλιο έστω και για πέντε λεπτά. Προσοχή, η υπερέκθεση γερνάει τον οργανισμό. Ορθότερο είναι να εκτίθεστε πριν από τις 12:00 και μετά τις 16:00».

22. «Μην κοιμάστε ποτέ με υπολείμματα μακιγιάζ, καθώς ευνοεί την ανάπτυξη των ρυτίδων. Θυμηθείτε ότι όσο κουρασμένες κι να είστε, πρέπει να ξεβάφετε και να πλένετε το πρόσωπό σας. Πρέπει να πετάτε τα παλιά, χρησιμοποιημένα καλλυντικά γιατί τα δάχτυλα αποτελούν εστία βακτηρίων. Οι δερματολόγοι συνιστούν τις κρέμες δέρματος να τις πετάμε ένα χρόνο αφού ανοιχθούν».

23. «Για να παραμείνει μαλακό το δέρμα, βάλτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές μαλακτικό μαλλιών και μισό ποτήρι άμμο ή χοντρό αλάτι. Αν δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε το παραπάνω μείγμα, αγοράστε ένα peeling σώματος με κόκκους. Σε στεγνό δέρμα απλώστε με τα χέρια σας στο σώμα σας αρκετή από την κρέμα απολέπισης. Τρίψτε με ένα σκληρό σφουγγάρι το σώμα σας με κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα. Μετά το μπάνιο σας απλώστε στο σώμα σας baby oil και απολαύστε το απαλό δέρμα».

24. «Αποφύγετε το στρες και φροντίστε να γελάτε. Με το γέλιο γυμναζόμαστε και καίμε θερμίδες. Μία ώρα γέλιου αρκεί για να κάψετε 500 θερμίδες! Επιλέξτε να συναναστρέφεστε με ανθρώπους χαριτωμένους που έχουν χιούμορ»

25. «Βάλτε στη ζωή σας την αερόβια άσκηση, το τζόκιγκ ή το γρήγορο περπάτημα για τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα. Γυμνάζοντας το σώμα σας με βάρη τονώνετε τους μυς, μειώνετε την κυτταρίτιδα και πετυχαίνετε ένα σχετικά γρήγορο αδυνάτισμα».

26. «Ακολουθώντας ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, πίνοντας πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και γυμνάζοντας το σώμα σας για 30΄ την ημέρα δεν θα χρειαστεί να κάνετε ποτέ δίαιτα».

27. «Για να αντιμετωπίσετε τον ξηρό αέρα στους κλειστούς χώρους, θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε υγραντήρα που θα καθαρίζετε συχνά».

28. «Βγείτε το βράδυ με φίλους. Επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι οι κοινωνικές επαφές κατά τις βραδινές εξόδους κρατούν τον εγκέφαλο ζωντανό και ακμαίο».

29. «Αποκτήστε ενδιαφέροντα, νέες δραστηριότητες στη ζωή σας. Θα βοηθήσετε τον εγκέφαλό σας».

30. «Οι άνθρωποι που κάνουν σεξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα φαίνονται κατά 1,6 χρόνια νεότεροι από εκείνους που έχουν σεξουαλικές επαφές σπανιότερα. Το σεξ είναι από τα ισχυρότερα όπλα κατά της διαδικασίας της γήρανσης. Το απαλό και τρυφερό σεξ είναι ο καλύτερος σύμμαχος του δέρματος, ενώ έχει τη δυνατότητα να κάνει τα μαλλιά λαμπερά και την επιδερμίδα φωτεινή και υγιή».
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ