2012-04-09 18:48:04
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΝΙΕΘ: Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ... Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ!
Ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μιλώντας στο "gazzetta.gr" για το μέλλον του Βάσκου προπονητή του Ολυμπιακού, διευκρίνισε πως ο "Τσινγούρι" θα αποφασίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για το μέλλον του.

Ο Ιμπάνιεθ, υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι για τον Βάσκο τεχνικό του Θρύλου, αυτήν την στιγμή προέχουν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο και τα εναπομείναντα ματς της σεζόν.

«Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του και την εκτίμησή του για τον Ερνέστο. Ότι και να λέει όμως ο καθένας και να γράφει η ουσία είναι το τι σκέφτεται ο ίδιος και το τι θα αποφασίσει εκείνος», επισήμανε αρχικά.

«Για τον Βαλβέρδε αυτήν την στιγμή τον πρώτο λόγο έχουν οι υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Τον ενδιαφέρουν πρώτα και πάνω απ' όλα ο τελικός του Κυπέλλου και τα παιχνίδια που απομένουν στην σεζόν. Αυτά προέχουν και κυρίως ο τελικός», τόνισε στην συνέχεια.

Ερωτηθείς για το πότε θα πάρει την τελική του απόφαση ο εκπρόσωπος και συνεργάτης του «Τσινγκούρι» τόνισε:

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει για το τι θα κάνει όταν θα είναι έτοιμος να το πράξει. Όταν θα πάρει την απόφασή του θα μάθετε ποιά θα είναι αυτή. Μετά τον τελικό θα καταλήξει στο τι θέλει για την προσεχή σεζόν και θα το γνωστοποιήσει στον Ολυμπιακό». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ