2013-09-16 09:18:10
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ... «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» Η 11ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ
Στην ευχάριστη θέση να... προβληματίζεται για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για την αυριανή πρεμιέρα στο Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται Μίτσελ.

Η απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη δημιουργεί έναν ευχάριστο

«πονοκέφαλο» στον Ισπανό τεχνικό για τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το αυριανό ματς με τους Γάλλους, στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο Καραϊσκάκη.

Όσοι έπαιξαν στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες έδειξαν πολύ καλή εικόνα και έχουν βάλει σε ...δύσκολη θέση τον προπονητή των ερυθρόλευκων.

Χθες ο Μίτσελ δεν έκανε καμία δοκιμή, όπως ήταν φυσικό, αλλά ήδη έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του για τον αγώνα με την Παρί.

Όλα δείχνουν ότι στο κέντρο της άμυνας – δίπλα στον Μανωλά – θα παίξει ο Σιόβας. Επίσης, ο Κάμπελ θα πάρει τη θέση του Βάις, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε τρία σερί ματς με τους ερυθρόλευκους και την εθνική Σλοβακίας.


Ελέω του τραυματισμού του Μπονγκ, ως αριστερός μπακ θα παίξει ο Χολέμπας. Για τον ίδιο ακριβός λόγο ο Μανιάτης θα πάρει τη θέση του τραυματία Σαλίνο. Δηλαδή, ο αρχηγός θα οπισθοχωρήσει, αφού δεν υπάρχει άλλος για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη δεξιά πλευρά.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή από την αρχή του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος είχε αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη για να ξεκουραστεί εν όψει του αγώνα με τους Γάλλους.

Την ίδια ώρα, ο Σάμαρης διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα και, παρόλο που θα είναι η πρώτη του συμμετοχή στην Ευρώπη, ο Μίτσελ σκοπεύει να τον επιβραβεύσει για την προσπάθεια που καταβάλει όλο αυτό τον καιρό.

Το μοναδικό δίλημμα του Ισπανού τεχνικού φαίνεται πως είναι αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μήτρογλου και τον Σαβιόλα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή – τελευταία προπόνηση.

Φανέλα βασικού διεκδκούν οι Τσόρι, Γιαταμπαρέ και Εντινγκά.

Όσον αφορά το πρόγραμμα εν όψει του αυριανού ματς, ο Μίτσελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η προπόνηση είναι προγραμματισμένη τρεις ώρες αργότερα (20:00).

Από την πλευρά των Γάλλων, ο Λοράν Μπλαν θα μιλήσει στις 19:00 στο φαληρικό γήπεδο, ενώ η προπόνησή τους θα γίνει στις 19:30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ