2013-09-16 08:30:28
Φωτογραφία για Αχαΐα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στα δύο παλικάρια που υπηρετούσαν στο Nαυτικό - Βαρύ πένθος σε Λάππα και Δεμένικα
Βαρύ πένθος ξανά στην Πάτρα και την Αχαΐα, που μόλις λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο των δύο σμηνιτών που σκοτώθηκαν στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, στο Γομοστό την περασμένη Πέμπτη, καθώς επέστραφαν από τη Μονάδα τους, την 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα, ήρθε ένα νέο διπλό χτύπημα.

Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί τα Δεμένικα και το Λάππα Αχαΐας μετά από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Σαμοθράκη κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο παλικάρια από την περιοχή. Πρόκειται για δύο ανθυποπλοίαρχους του Εμπορικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Ο ένας είναι ο 26χρονος Βασίλης Βελισσαρόπουλος από τον Λάππα Αχαΐας ενώ ο δεύτερος είναι ο Ιωάννης Ζαχαροπουλος από τα Δεμένικα.

Η κηδεία του Βασίλη Βελισσαρόπουλου θα γίνει σήμερα στις 11:00 το πρωί από τον Άγιο Γεώργιο Λάππα, ενώ η κηδεία του Ιωάννη Ζαχαρόπουλου, 25 ετών θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγ. Θεοδώρων Δεμενίκων. Η ταφή θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο Λεύκας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ