2013-09-16 04:36:04
Φωτογραφία για Σε συναγερμό η Λάρνακα μετά τον εντοπισμό ιερoδούλων με Aids
Σοκ στην Λάρνακα μετά τον εντοπισμό δύο γυναικών οι οποίες εκδίδονταν στην πoρνεία και σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις είναι φορείς αφροδίσιων νοσημάτων. Σε συναγερμό οι αρχές που αναμένουν τις επιβεβαιωτικές αιματολογικές εξετάσεις για να αρχίσουν να αναζητούν τους πελάτες των ιερόδoυλων.

Πανικό σκορπά στην Λάρνακα και όχι μόνο, ο εντοπισμός δύο ιερόδουλων που σύμφωνα με τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις είναι φορείς σeξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπές που εντοπίστηκαν σε επιχείρηση στη Λάρνακα, η μια εκ των οποίων διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Β και σύφιλη και η δεύτερη οποία ήρθε από τα κατεχόμενα διαγνώστηκε ότι είναι φορέας του AIDS και μάλιστα κυοφορεί.

Οι δύο γυναίκες έχουν χαρακτηριστεί θύματα εμπορίας προσώπων με σκοπό τη σeξουαλική εκμετάλλευση και έχουν τεθεί υπό τη προστασία του κράτους και του γραφείου ευημερίας το οποιο χειριζεται το θεμα με ειδικα εκπαιδευμενο προσωπικο.


Οι περαιτέρω χειρισμοί των αρμοδίων θα εξαρτηθούν από τις επιβεβαιωτικές αιματολογικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν αύριο.

Σύμφωνα με τoν Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών Αντρέα Γεωργίου, "αυτή την στιγμή έχουμε κάποια δεδομένα για δύο πράγματι γυναίκες οι οποίες η μια έχει πιθανώς μολυνθεί με aids, αλλά αυτή θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε με εργαστηριακές εξετάσεις που θα γίνει τη Δευτέρα και η άλλη πράγματι με σύφιλη και ηπατίτιδα. Έχω επικοινωνήσει με τους εργαστηριακούς μου και τους παρακάλεσε να επισπεύσουν αμέσως τις αναλύσεις ούτως ώστε να έχουμε αποτελέσματα για να επιβεβαιωθεί".

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι αρκετοί απερίσκεπτοι Κύπριοι πελάτες του αγοραίου έρωτα επιμένουν και πολλές φορές πληρώνουν αδρά για να κάνουν σeξ χωρίς προφυλάξεις την ώρα που τα περιστατικά aids στην Κύπρο αυξάνονται.

Η αστυνομία και αρμόδιες υπηρεσίες αναμένουν τις επιβεβαιωτικές αιματολογικές εξετάσεις αύριο, για να αρχίσουν την αναζήτηση των πελατών των ιερόδoυλων προκειμένου να τους ειδοποιήσουν ότι πρέπει να εξεταστούν.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ