2013-09-15 17:08:11
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ 3-3 ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΣΤΟ ΟΑΚΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1999 ο Ολυμπιακός παραδίδοντας μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου και έχοντας σε τρομερή βραδιά τον «μάγο» του... Τζιοβάνι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολάρες, αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 της Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!

Αξέχαστη θα μείνει στους εκατομμύρια οπαδούς του Θρύλου η συγκεκριμένη ισοπαλία! Ο Ολυμπιακός κοίταξε κατάματα την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, η οποία είχε στις τάξεις της παίκτες παγκοσμίου φήμης, όπως οι Ραούλ, Σάβιο, Ιέρο, Ρομπέρτο Κάρλος, Στιβ Μακμάναμαν, τον μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τον Ίκερ Κασίγιας, που πραγματοποιούσε το επίσημο ντεμπούτο του στο Champions League.

Οι μεταγραφές του τεράστιου Τζιοβάνι και του Ζλάτκο Ζάχοβιτς είχαν προσδώσει ποιότητα και λάμψη στον Θρύλο, που είχε ανεβάσει αρκετά τον πήχη των φιλοδοξιών, μετά την πρόκριση στους «8» της προηγούμενης περιόδου.


Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 10' με κεφαλιά του Τζιοβάνι, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εκείνη τη σεζόν ξανακατέκτησε το Champions League, προσπέρασε στο σκορ με γκολ των Σάβιο (24') και Ρομπέρτο Κάρλος (32'). Ο Θρύλος ισοφάρισε εκ νέου με τον μάγο Τζιοβάνι (64') ο οποίος συνέχισε την ...πελατειακή του σχέση απέναντι στην «βασίλισσα», για να ακολουθήσει η γκολάρα του Ζλάτκο Ζάχοβιτς στο 67' ώστε το ΟΑΚΑ να σηκωθεί στο πόδι. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ραούλ στο 80'

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Eλευθερόπουλος, Καραταΐδης, Αμανατίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Οφορίκουε, Ζάχοβιτς (45' Αμπνοσά, 55' Γκόγκιτς, 85' Νινιάδης).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ