2013-09-15 15:28:07
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ...  «ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ» ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στην Αγγλία για το αν θα έπρεπε ο Νταβίντ Λουίζ να αποβληθεί στη χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Έβερτον του Κέβιν Μιραλάς.

Τα «ζαχαρωτά» προηγούντο από τις καθυστερήσεις με γκολ του Νέισμιθ των Λονδρέζων, οι οποίοι προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ για να μπορέσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Στην προσπάθειά τους οι «μπλε» είχαν βγει όλοι σχεδόν στην επίθεση, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την μπάλα στην κατοχή τους και όταν η μπάλα πέρασε στον Μιραλάς, ο Νταβίντ Λουίζ «γκρέμισε» τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον.

Το θέμα δεν είναι το αντικανονικό σταμάτημα του Βέλγου φορ, αλλά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ ήταν ο τελευταίος – σύμφωνα με τους κανονισμούς - παίκτης των φιλοξενούμενων και έπρεπε να αποβληθεί.

Έτσι, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", υπάρχουν αντιδράσεις για την απόφαση του Χάουαρντ Γουέμπ να μην αποβάλει τον Λουίζ και να τον αφήσει στον παιχνίδι, παρότι έπρεπε κανονικά τον στείλει νωρίτερα στα αποδυτήρια και να κάνει πρώτος ντους.

Δείτε το σχετικό βίντεο
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ