2013-09-15 13:27:32
Φωτογραφία για ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟΥ ΣΑΛΙΝΟ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΟΝΓΚ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.!
Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, με τα νέα να μην είναι ευχάριστα.

Ο Μπονγκ συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ξάνθη, όταν γύρισε τον αστράγαλό του και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έκανε λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα και οι πρώτες ενδείξεις φανέρωναν πως δεν υπάρχει κάτι το τόσο ανησυχητικό, αλλά στην προπόνηση της Κυριακής οι γιατροί είδαν το πόδι του και πλέον κάνουν αγώνα δρόμου για να τον επαναφέρουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έως την Τρίτη.

Ο Μπονγκ θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία για να προλάβει, αλλά τα πρώτα νέα που έρχονται από το Ρέντη, αναφέρουν πως η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πως πάρα πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τους Γάλλους στην πρεμιέρα του Champions League.


Όσον αφορά τον Σαλίνο, ο Βραζιλιάνος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με την Ξάνθη. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Τα νεώτερα για τον παίκτη αναφέρουν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι απίθανη. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί δηλαδή κόντρα στους Γάλλους είναι μηδαμινές έως ελάχιστες και μάλλον ο Μίτσελ θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν.

Παίκτες να καλύψουν το κενό των δυο παικτών υπάρχουν, αλλά ο Μίτσελ... «πονοκεφαλιάζει» από τα όσα έγιναν στο ματς με την Ξάνθη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ