2013-09-14 22:53:52
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Με 4Χ4 στ' αστέρια!
Στον Ολυμπιακό ήθελαν πρώτα τη νίκη με τη Skoda Ξάνθη και μετά θα έστρεφαν το μυαλό και την προσοχή τους στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό και έγινε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τους παίκτες του Μίτσελ να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να νικούν με 4-0 τους Ακρίτες.

Ο Σαβιόλα άνοιξε το σκορ στο 3 και ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε για δεύτερο σερί ματς δεύτερο χατ - τρικ, φτάνοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα στα έξι γκολ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει το 4Χ4 στη Super League, ενώ η Skoda Ξάνθη έχει μείνει στους τέσσερις βαθμούς.

Μπήκε... ορεξάτος!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση κόντρα στη Skoda γεμάτος όρεξη!

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μασάντο έκλεψε την μπάλα, έφερε τον Σαβιόλα απέναντι από τον Τσέμα, αλλά το πλασέ του Αργεντινού απόκρουσε με το πόδι ο τερματοφύλακας των Ακριτών.

Στο επόμενο λεπτό, ωστόσο, ο Σαβιόλα δεν συγχώρεσε την αντίπαλη άμυνα. Η εκτέλεση φάουλ του Βάις από δεξιά βρήκε το κεφάλι του Μήτρογλου, ο Τσέμα σταμάτησε την μπάλα με το πόδι του αλλά ο Σαβιόλα με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.


Σε κανένα σημείο του ματς, στη συνέχεια του ημιχρόνου, δεν κατάφε η ομάδα του Καραγεωργίου να γίνει απειλητική. Αντιθέτως, οι παίκτες του Μίτσελ ανέβασαν στροφές.

Ο Μήτρογλου στο 27' εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φουστέρ, αφού με αριστερό πλασέ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα από το πόδι του Μαρίν η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και έγλυψε τη δεξιά συμβολή των δοκαριών του Ρομπέρτο και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μήτρογλου από πλάγια δύσκολη θέση είδε τον Τσέμα να του λέει "όχι" στο δεξί του πλασέ.

Από την πλευρά του, ο Σαλίνο, έγινε απειλητικός όταν από την όμορφη αλλαγή του Βάις, έφερε την μπάλα στο αριστερό του και σούταρε έξω από την περιοχή με τον Τσέμα να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 40' ο Μπονγκ άφησε τη θέση του στον Χολέβας.

Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι", δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα πριν ο διαιτητής στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Βάις πήρε φάουλ σε καλή θέση και ο Μήτρογλου με... αριστουργηματική εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Skoda αφού εκείνη πρώτα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι, για τρίτη φορά.

Το... κερασάκι στην τούρτα

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Σαλίνο να αφήνει τη θέση του στο Μανιάτη.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την... προίκα του 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, δεν ανέβασαν στροφές στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, αφήνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, οι Ακρίτες είχαν ένα 5λεπτο που ήταν δραστήριοι, αλλά σε δυο περιπτώσεις που χρειάστηκε ο Ρομπέρτο δεν χρειάστηκε να... ιδρώσει για να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 62' ο Φουστέρ άφησε τη θέση του στον Γιαταμπαρέ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο άσος από το Μάλι πήγε να δώσει και ασίστ στο Σαβιόλα, αλλά η σέντρα του ήταν λίγο πιο ψηλή απ΄ όσο έπρεπε και έτσι ο Αργεντινός κατάφερε να πάρει το κόρνερ στο 66'.

Στο 73', ο Βάις έκανε ό,τι ήθελε από δεξιά! Mπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έδωσε στον Κώστα Μήτρογλου πάσα "πάρε-βάλε" με τον Έλληνα στράικερ να μη χάνει την ευκαιρία για το δεύτερο συνεχόμενο χατ-τρικ του στο πρωτάθλημα.

Πριν τελειώσει το ματς, παραλίγο ο Ντε Γκούζμαν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά εκείνη πέρασε κόρνερ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην πρεμιέρα του Champions League έχοντας 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την ψυχολογία του στ'... αστέρια!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (46’ Μανιάτης), Μπονγκ (37’ λ.τ. Χολέμπας), Μανωλάς, Μετζανί, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ (62’ Γιαταμπαρέ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Πέρεζ, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Παϊτο (42’ Μπαξεβανίδης), Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Μαρίν, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Εστράδα (46’ Κάλβ).
woop.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ