2013-09-14 22:37:05
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ... «ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ» ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 4-0
Με εξαιρετική εμφάνιση και νέο χατ-τρικ από Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός «σκόρπισε»... τρόμο, επικράτησε 4-0 της Ξάνθης και… περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Εξαιρετικός, με πίεση ψηλά και κυρίως… ευρωπαϊκή ψυχολογία, ο Θρύλοε επικράτησε, άνετα της Ξάνθης με τον "πιστολέρο" να πετυχαίνει δεύτερο συνεχόμενο χατ-τρικ (27’, 45’, 73’).

Ο Σαβιόλα, για άλλη μια φορά, άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση μόλις στο 3’ για μια... χορταστική εμφάνιση. Εκτός από τους σκόρερ, εξαιρετικοί ήταν οι Βάις και Φουστέρ, ενώ κοντά σε απόδοση ήταν ο Μασάντο και ο «αθόρυβος» Σάμαρης!

Ντεμπούτο για τον Γιαταμπαρέ, ο οποίος έδειξε δείγματα του ταλέντου του, αλλά ξεχώρισε λόγω της… άνεσης με τη μπάλα στα πόδια.

Το μόνο μελανό σημείο... οι αναγκαστικές αλλαγές Μπονγκ και Σαλίνο, ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα παιχνίδια πριν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις… «άγχωναν» ή έκρυβαν και παγίδες, συνήθως, για τον Ολυμπιακό. Πράγμα, που δεν έγινε αυτή τη φορά... Οι ερυθρόλευκοι με σωστές αποστάσεις στις γραμμές τους, με πίεση, η οποία ξεκινούσε από τους Μήτρογλου και Σαβιόλα και τους Φουστέρ και Σάμαρη να κάνουν ότι θέλουν την άμυνα της Ξάνθης παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί.


Σε αυτό βοήθησε, τα μέγιστα, το γκολ του Σαβιόλα μόλις στο 3’ λεπτό, για να… παραδοθούν, ουσιαστικά, στις ορέξεις των ερυθρόλευκων οι Ακρίτες. Από εκεί και μετά ακολούθησαν αρκετές καλές φάσεις με την τετράδα Μήτρογλου, Σαβιόλα, Βάις και Φουστέρ να... πετάνε «φωτιές»!

Τα δύο γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου, «σφράγισαν» την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης και έστειλαν τον Ολυμπιακό στα αποδυτήρια προηγούμενο με 3-0. Μελανό σημείο, η αναγκαστική, λόγω τραυματισμού, αλλαγή του Μπονγκ.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με ένα ακόμα αρνητικό για τον Ολυμπιακό, αφού ο Σαλίνο έμεινε στα αποδυτήρια με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, πράγμα που σε συνδυασμό με την αλλαγή του Μπονγκ, ενδεχομένως να ανησυχούσε τον Μίτσελ. Ο ρυθμός, όπως ήταν φυσικό, έπεσε αφού τα λεπτά κυλούσαν και η αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ, έπαιρνε λίγο χώρο παραπάνω στο μυαλό των παικτών του Θρύλου.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι και τον Γιαταμπαρε. Ο νεαρός μέσος από το Μάλι, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά κυρίως έδειξε… «άνεση» με τη μπάλα στα πόδια. Το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού και τρίτο προσωπικό του Μήτρογλου, ήρθε… έτοιμο από τον Βάις, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ερχόμενος με φόρα από τις εμφανίσεις με την Εθνική Σλοβακίας, κόντρα στην Βοσνία.

Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός περιμένει την Παρί στην πρεμιέρα του Champions League στο Καραϊσκάκη Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (46’ Μανιάτης), Μπονγκ (37’ λ.τ. Χολέμπας), Μανωλάς, Μετζανί, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ (62’ Γιαταμπαρέ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Ντομίνγκεζ, Ολαϊτάν

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Πέρεζ, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Παϊτο (42’ Μπαξεβανίδης), Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Μαρίν, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Εστράδα (46’ Κάλβ).

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Κάρλος, Χοσέμι, Μάνταλος, Φλίσκας, Σολάρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
RichNotes: Cydia tweak ($0.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
RichNotes: Cydia tweak ($0.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ