2013-09-14 12:39:22
Φωτογραφία για Θέλει ανανέωση μέχρι το 2017 με Ζέκα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζέκα μέχρι το 2017. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη επαφή με την πλευρά του Ζέκα για επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου.

Ο Νίκος Νταμπίζας στην πρόσφατη παρουσίαση των παικτών του Παναθηναϊκού είχε αποκαλύψει την πρόθεση της διοίκησης να καλέσει τον Ζέκα για ανανέωση του συμβολαίου του.

"Υπάρχει διάθεση από την πλευρά μας να γίνει μέσα στη χρονιά επέκταση στο συμβόλαιο του Ζέκα. Θέλουμε να έχουμε ένα βασικό κορμό και να μην έχουμε πολλές μεταγραφές", είχε επισημάνει ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL" ο Νταμπίζας επικοινώνησε πριν από μία εβδομάδα με τον μάνατζερ του παίκτη Κάρλος Γκονσάλβες και τον ενημέρωσε επισήμως να επεκτείνει το συμβόλαιο του που λήγει το 2015.

Οι "πράσινοι" θέλουν να μην φθάσει το επόμενο καλοκαίρι και μπει ο παίκτης στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.


Ο Νταμπίζας τόνισε προς τον Γκονσάλβες ότι θα τον καλέσει μέσα στον επόμενο μήνα στην Αθήνα ώστε να κάνουν μία πρώτη κουβέντα και να αναλύσουν τα δεδομένα χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός θα προτείνει στον Ζέκα συμβόλαιο μέχρι το 2017 καθώς θεωρεί τον Πορτογάλο σημαντικό παίκτη για την ομάδα.

Ο Γκονσάλβες δέχτηκε με ικανοποίηση το τηλεφώνημα του Νταμπίζα τονίζοντας πως ο Ζέκα θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και ανανέωσε το ραντεβού τους για την Αθήνα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ