2013-09-14 09:21:03
Φωτογραφία για BMW i3
Το νέο καινοτόμο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της βαυαρικής μάρκας μάς καλεί να πάρουμε μέρος σε μια νέα οδηγική εμπειρία που είναι απαλλαγμένη στο στάδιο της οδήγησης από την περιβαλλοντική φόρτιση.

Το μηδενικών εκπομπών μοντέλο είναι το πρώτο δημιούργημα της μάρκας με τον έντονο οδηγοκεντρικό προσανατολισμό. Θα βρίσκεται στην πιο καλή θέση του πολυτελούς περιπτέρου και θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα.

Σταχυολογώ μερικά χαρακτηριστικά, για να ανοίξουμε την κυριακάτικη κουβέντα μας:

Είναι το παγκοσμίως πρώτο premium αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε εξ αρχής για ηλεκτρική λειτουργία. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 170 ίππους και παίρνει ηλεκτρική ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων λιθίου τοποθετημένη χαμηλά και στο κέντρο, κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου. Ελαφρύς και εξαιρετικά άκαμπτος κλωβός επιβατών από CFRP (πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα). Ζυγίζει μόλις 1.195 κιλά. Προσφέρει αυτονομία 130-160 χλμ. Στην έκδοση που περιλαμβάνει και δικύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης η αυτονομία αυξάνεται στα 300 χλμ.

Το μενού περιλαμβάνει και άλλα ονειρεμένα αυτοκίνητα, όπως την 4 Coupe, 5, X5 M50d, M550d xDrive και M550d xDrive Touring M. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ