2013-09-13 23:52:11
Φωτογραφία για «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Η ΠΑΡΙ Σ.Ζ. *VIDEOS*
Η Παρί Σεν Ζερμέν, αντίπαλος του Ολυμπιακού την Τρίτη στη πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πέρασε από το «Σαμπάν Νταλμάς», καθώς κερδλιζοντας με 0-2 την Μπορντό για την 4η αγωνιστική του Σαμπιονά!

Με τον Λοράν Μπλαν να κρατά στον πάγκο τον Έντινσον Καβάνι, καθώς ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής επέστρεψε αργοπορημένος από την πατρίδα του, όπου είχε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Εκτός ήταν ακόμα ο Παστόρε και ο Μενέζ, όπως και ο Λαβέτσι...

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας βρήκε λύσεις από τους υπόλοιπους παίκτες της και έφτασε στην επιτυχία με γκολ από τον Ματουΐντί στο 30’ και τον Λούκας στο 64’... Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για την Παρί, η οποία είναι αήττητη, μετά και τις δυο ισοπαλίες στην αρχή (3-2-0).

Ο Λοράν Μπλαν κατέβασε την Παρί με 4-3-3. Ο Σιριγκού ήταν στο τέρμα, ενώ ο Άλεξ και ο Τιάγκο Σίλβα έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας, έχοντας δεξιά τον Φαν ντερ Βιλ και αριστερά τον Ντινιέ. Κεντρικό χαφ ήταν ο Τιάγκο Μότα με τον Βεράτι στα δεξιά του και τον Ματουϊντί αριστερά. Στην επίθεση ξεκίνησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παίρνοντας βοήθειες από τα πλάγια από τον Λούκας (έβγαινε από τη μεσαία γραμμή προς τα δεξιά) και τον 18άχρονο Ονγκεντά Η αντίπαλος του Θρύλου κατάφερε και προηγήθηκε στο 30’ με τον Ματουΐντί, γκολ που απελευθέρωσε τους πρωτευουσιάνους. Η φιλοξενούμενη παρουσιάστηκε σοβαρή, όπως είχε ζητήσει ο Λοράν Μπλαν και τελικά έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Βραζιλιάνο Λούκας στο 64’, μετά από πάσα του Βεράτι...

Στη συνέχεια ο Γάλλος τεχνικός έκανε τις αλλαγές του, βάζοντας και τον Καβάνι στο 81’ στη θέση του Ιμπραΐμοβοτς...

Οι συνθέσεις

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Ενρικε, Μαριάνο, Ορμάν, Σανέ, Ποκο, Ν’ Γκουεμό, Ομπράνιακ, Ντιαμπατέ (75’ Σακό), Ρολάν (65’ Μαουρίς-Μπελαϊ), Σαϊβέ (74’Σουσιέ).

ΠΑΡΙ: Σιριγκού, Φαν ντερ Βίλ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Ντενιέ, Ματουΐντί, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Λούκας (82’ Κομάν), Ιμπραΐμοβιτς (81’ Καβάνι), Ονγκέντα (72’ Ραμπιό).

Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ