2013-09-13 23:40:09
Φωτογραφία για Η «ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΕΝΤΙΝΓΚΑ-ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑ... ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι Εντινγκά και Γιαταμπαρέ μπήκαν για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ εκτός αποστολής τέθηκαν οι Κάμπελ, Αβραάμ, Σιόβας και Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη στο Φάληρο με τον Μίτσελ να αφήνει ορισμένους διεθνείς εκτός αποστολής προκειμένου να τους ξεκουράσει. Έτσι μπορεί όλοι να γύρισαν στην... βάση τους, όμως δεν συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του τεχνικού τιμ των ερυθρόλευκων.

Η κόπωση που επιφέρουν οι υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα ανάγκασε τον Ισπανό τεχνικό να δώσει... ανάσες αφού ακολουθεί και το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός για λόγους τακτικής ή κόπωσης από διαρκή ματς με τις Εθνικές τους έμειναν οι Κάμπελ, Κάρολ, Κοντρέρας, Γιαννιώτης, Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Στσέποβιτς και Σιόβας.

Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά βρέθηκαν οι Γιαταμπαρέ και Εντινγκά, παρόλο που είχαν στα πόδια τους αγώνες με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και όλα δείχνουν πως θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Ακρίτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ