2013-09-13 22:54:13
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ : ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ... ΠΟΛΕΜΟ!
Για τον αγώνα με την Ξάνθη και την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Ο Αργεντινός, επισήμανε ότι κάθε παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο και οι παίκτες νιώθουν πως είναι σε… πόλεμο, γιατί όλοι κάνουν τα πάντα να κερδίσουν τον Θρύλο Ακόμα, αναφέρθηκε στον αγώνα με την Παρί και τόνισε ότι... «θέλουμε να κερδίσουμε στην πρεμιέρα»!

Αρχικά είπε: «Κάθε ματς είναι δύσκολο. Μπορεί πολλοί να μην το καταλαβαίνουν, βλέποντας την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, αλλά σε κάθε ματς νιώθουμε λες και είμαστε σε. πόλεμο! Κατανοούμε ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα για τη νίκη, γιατί οι αντίπαλοί μας θέλουν τόσο πολύ να μας κερδίσουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ξάνθη: «Το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη δεν διαφέρει και πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όπως όλα όσα δίνουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από την ομάδα μας έλειψαν για πολλές μέρες πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες. Αυτό σίγουρα φέρνει και κούραση, μεγάλη, την οποία όλοι καλούμαστε να διαχειριστούμε».

Ολοκληρώνοντας έκανε λόγο και για την Παρί: «Θα πρέπει να είμαστε διπλά συγκεντρωμένοι, όταν η ομάδα προέρχεται από τόσες. υποχρεώσεις με αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα κόντρα στην Ξάνθη, να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο και μετά να πάμε στο ματς με την Παρί, για να κερδίσουμε στην πρεμιέρα του Champions League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ