2013-09-13 22:42:02
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ... ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Πολλά ακούσαμε και διαβάσαμε εδώ και κάτι...μήνες για την κινέζικη... υποδοχή στον ΠΑΟ και τον χαμό που θα γίνει κατά την παρουσία του στα γήπεδα της Κίνας.

Πανικός - χαμός - στο πόδι όλη η Κίνα - τρέλα - το έλα να δεις και άλλα τέτοια... πανέμορφα.

Ο κόσμος νόμιζε λοιπόν ότι θα... τρέξουν όλοι οι κινέζοι να δουν τον... Παναθηναϊκό που έχει και τον... πρεσβευτή Πινγκ Σανγκ στο δυναμικό του. 

Μετά λοιπόν την... επιβλητική νίκη των πρασίνων με 66-67 επί της... Φοσάν Λονγκ Λάιονς κυκλοφόρησαν διάφορες φωτογραφίες με τα σημεία που... υπήρχε κόσμος στο κατά τ'άλλα σχεδόν... άδειο γήπεδο!

Τώρα φυσικά δε γνωρίζουμε αν έφτασαν στα χέρια κάποιων μόνο αυτές οι φωτογραφίες (που έδειχναν τα σημεία που υπήρχε κάποιος κόσμος στο μικρό γήπεδο), αλλά επειδή χαμό ακούγαμε, αλλά χαμό... δεν είδαμε,  είπαμε να σας παρουσιάσουμε την πραγματική εικόνα που είχε το γήπεδο σήμερα και όχι αυτή που θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν Η εικόνα του γηπέδου λοιπόν ήταν τουλάχιστον... αποκαρδιωτική στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου και αφήστε τους άλλους να λένε τα... παραμύθια τους. 


'Ετσι, για να δούμε πόσο... ανυπόμονοι ήταν τελικά αυτοί οι κινέζοι για τον Παναθηναϊκό...

Απολαύστε τις φωτογραφίες με τον...χαμό!

Κατά τ'άλλα, πριν μερικούς μήνες μετρούσαν τα εισιτήρια του φάιναλ φορ στο Λονδίνο για ν'αποδείξουν ότι δεν ήταν... επιτυχημένο, αφού το κατάκτησε ο Θρύλος και μάλιστα back to back κάτι που οι ίδιοι ούτε στα όνειρά τους δεν έχουν πετύχει.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ