2013-09-12 23:30:15
Φωτογραφία για Φρανκφούρτη 2013: Ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulietta MY 14

• Νέο σύστημα πλοήγησης Uconnect με οθόνη αφής 5'' ή 6.5'' Radionav

• Νέα εμπρός γρίλια, πλαίσια χρωμίου στα φώτα ομίχλης και ολοκαίνουργιες ζάντες 16'', 17'' και 18''

• Νέα χρώματα αμαξώματος: Moonlight Pearl, Anodize Blue και Bronze

• Νέα καθίσματα με νέα υφάσματα και καλύτερη στήριξη σώματος, νέα τιμόνια και νέες επενδύσεις στο ταμπλό, στις πόρτες και στα χειριστήρια

• Νέοι αποθηκευτικοί χώροι

• Στην Ελληνική αγορά διαθέσιμη από τον Οκτώβριο

Με ανανεωμένο στιλ, νέους κινητήρες και περισσότερα τεχνολογικά στοιχεία για να συνεχίσει το πρωταγωνιστικό της ρόλο, η νέα Alfa Romeo Giulietta MY 2014 θα συνεχίσει την εξαιρετική της εμπορική πορεία: από τα μισά του 2010 που παρουσιάστηκε, περισσότερες από 212.000 μονάδες κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Uconnect με οθόνη αφής 5'' ή 6.5'' RadioNav


Σχεδιασμένο για να εμπλουτίσει την οδηγική απόλαυση και πλήρως εναρμονισμένη με το σχεδιαστικό στιλ του αυτοκινήτου, η καινοτόμα συσκευή Uconnect multimedia είναι διαθέσιμη με οθόνη αφής 5'' ή 6.5'' με δορυφορικό σύστημα πλοήγησης και φωνητικές εντολές για εύκολο έλεγχο των πολλαπλών λειτουργιών της. Το σύστημα Uconnect επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις multimedia πηγές (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) οι οποίες μπορούν να συνδεθούν μέσω μιας θύρας USB ή της υποδοχής Aux-in.

Το σύστημα επίσης ενσωματώνει αναβαθμισμένη λειτουργία Bluetooth με έξτρα λειτουργίες, όπως τη διαχείριση μιας κλήσης ή την ανάγνωση ενός SMS, καινοτόμο Audio Streaming system και web radio απευθείας από το smartphone.

Εξωτερικά

Moonlight Pearl, Anodize Blue και Bronze: τρεις νέες κορυφαίες επιλογές για να ενισχύσουν τις δυναμικές γραμμές του μοντέλου, αποτελούν ένα μίγμα από σπορ αίσθηση και κομψότητα. Η νέα εμφάνιση της εμπρός «γρίλιας» και το χρωμιωμένο πλαίσιο στους φανούς ομίχλης ανανεώνουν το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης της σχεδίασης του αυτοκινήτου, η οποία συνδυάζει μια σπορ προσωπικότητα με μια ευδιάκριτα κομψή εικόνα. Τα εμπρός φώτα έχουν φώτα ημέρας με τεχνολογία LED και λειτουργία day light για μέγιστη ενεργητική ασφάλεια. Τα καινοτόμα πίσω φώτα χρησιμοποιούν τεχνολογία LED με τον ίδιο τρόπο, η οποία δεν εξυπηρετεί μόνο την κομψότητα, αλλά και την ενίσχυση της ασφάλειας σε επίπεδο πρόληψης. Τέλος, οι τρεις νέες ζάντες αλουμινίου (16'', 17'' και 18'') χαρακτηρίζουν ξεκάθαρα το προφίλ της Alfa Romeo Giulietta MY 2014. Τα πλευρικά παράθυρα θυμίζουν την εμφάνιση ενός κουπέ, τονίζοντας το δυναμισμό και την ροή του σχεδίου, μαζί με τις «κρυμμένες» χειρολαβές.

Εσωτερικά

Προσοχή στη λεπτομέρεια και υψηλή ποιότητα υλικών επιλέχτηκαν να αντιπροσωπεύσουν την απόλυτη έκφραση του ιταλικού στιλ. Αυτό που κυρίως ξεχωρίζει είναι μια νέα σχεδίαση των εσωτερικών επιφανειών στις πόρτες καθώς και οι ολοκαίνουργιες προσθήκες στην κεντρική κονσόλα και το ταμπλό. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξόχως ποιοτικό περιβάλλον που καλωσορίζει τους επιβάτες σε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα. Τα καθίσματα και το τιμόνι είναι νέα επίσης ενώ περαιτέρω σημείο υπεροχής είναι η αντιληπτή ποιότητα και η αίσθηση άνεσης.

Οδηγική απόλαυση

Η Giulietta έχει τη δική της θέση στην ένδοξη παράδοση της Alfa Romeo μεταξύ των καλύτερων μοντέλων της, αντλώντας το δικό της κεφάλαιο στον τομέα της δυναμικής συμπεριφοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην αποδοτικότητα και στην ευκολία στην καθημερινή χρήση. Το μυστικό πίσω από αυτές τις επιδόσεις είναι η συνεχής τεχνολογική έρευνα. Επιπλέον, η οδηγική απόλαυση και η άνεση προσαρμόζονται με τρόπο που να καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη, χάρη στον επιλογέα Alfa DNA. Η νέα αρχιτεκτονική της Alfa Romeo Giulietta σχεδιάστηκε για να φέρει στη μέγιστη αποδοτικότητα τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και να δώσει έμφαση στις τρεις επιλογές της εφαρμογής (Dynamic, Natural και All Weather).

Άνεση, χώρος επιβατών και αυξημένη ηχομόνωση

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακή σε κάθε επίπεδο, αντάξια της άνεσης που θέλει να προσδώσει. Η εξαίρετη ικανότητα απορρόφησης κραδασμών της ανάρτησης στο διαμήκη και κάθετο άξονα εξασφαλίζει υψηλή οδηγική άνεση ενώ οι σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις -όπως συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε προφυλακτήρες, θόλους τροχών, πεντάλ και χώρο αποσκευών- κάνουν την Giulietta MY 2014 ακόμη πιο ήσυχη και πιο διασκεδαστική στην οδήγηση. Η άνεση είναι ένα ακόμη δυνατό σημείο: η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στο ταμπλό και η εργονομία του εσωτερικού χώρου συμβάλλουν στην κορυφαία εμπειρία για όσους βρίσκονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός στο χώρο αποσκευών επίσης, ο οποίο είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος και έχει πλάτος 1023 mm μεταξύ των θόλων και χωρητικότητα 350 λίτρα.

Αποτελεσματικότητα: η βέλτιστη απόδοση σε κατανάλωση-ρύπους

Η εξαιρετική αποδοτικότητα της Giulietta επιβεβαιώνεται από την κορυφαία αναλογία απόδοσης και κατανάλωσης, μια αξία που αυξήθηκε περαιτέρω από την τελευταίας γενιάς αυτόματη μετάδοση διπλού ξηρού συμπλέκτη Alfa TCT. Η καινοτόμα μετάδοση εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα, ευκολία οδήγησης και μια έντονη σπορτίφ αίσθηση. Η Giulietta MY 2014 με τον κινητήρα 1.4 TB MultiAir 170 HP με TCT επιτυγχάνει καλύτερες επιδόσεις από την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο τόσο στο 0 - 100 km/h όσο και στην κατανάλωση και στις εκπομπές CO2.

Ασφάλεια

Giulietta MY 2014: ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Μαζί με τα έξοχα δυναμικά χαρακτηριστικά του, το αυτοκίνητο προσφέρει σε όλες του τις εκδόσεις πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας, όπως έξι αερόσακους, ESP, ζώνες τριών σημείων με προεντατήρες, καθίσματα με σύστημα «αντιβύθισης» και διπλή εμπρός ζώνη παραμόρφωσης για μέγιστη προστασία στο θάλαμο επιβατών. Και φυσικά υπάρχουν πάντοτε το Alfa DNA με το ηλεκτρονικό διαφορικό Q2, όπως και το DST, το σύστημα που προτρέπει τον οδηγό να κάνει διορθωτικές κινήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μέσω δονήσεων στο τιμόνι. Η Giulietta κέρδισε 5 αστέρια στο Euro NCAP από το ξεκίνημα της καριέρας της, πετυχαίνοντας 97% στην προστασία ενηλίκων, μια από τις υψηλότερες επιδόσεις στην κατηγορία.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ανέλκυση του Costa Concordia
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ανέλκυση του Costa Concordia
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ