2013-09-10 19:55:12
Φωτογραφία για Πάτρα: O Δήμος πληρώνει τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του παρελθόντων ετών - Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, αναφορικά με τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, παρελθόντων οικονομικών ετών, προς τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις, γίνονται γνωστά τα εξής:

Προκειμένου να γίνει η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων παρελθόντων οικονομικών ετών παρακαλούνται, οι προμηθευτές του Δήμου Πατρέων (φυσικά πρόσωπα-επιχειρήσεις) που έχουν ανεξόφλητα τιμολόγια, να προσκομίσουν στο Τμήμα Εκκαθάρισης Δαπανών (Μαιζώνος 147 Α΄όροφος) τα κάτωθι δικαιολογητικά:

- Λογαριασμό τραπέζης ΙΒΑΝ (φωτοαντίγραφο) της εταιρείας ή επιχείρησης,

- Φορολογική ενημερότητα (εφ΄όσον απαιτείται, για το σύνολο παραστατικών ανά έτος)

- Ασφαλιστική ενημερότητα (εφ΄όσον απαιτείται, για το σύνολο παραστατικών ανά έτος)

- Υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα βεβαιώνεται ότι, ο λογαριασμός τραπέζης (ΙΒΑΝ) είναι της εταιρείας ή επιχείρησής μου
. Στην περίπτωση εταιρειών, μαζί με την υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται και καταστατικό της εταιρείας, από το οποίο θα προκύπτει ο νόμιμος εκπρόσωπός της, από τον οποίο θα υπογραφεί η υπεύθυνη δήλωση. Επιπρόσθετα θα πρέπει να βεβαιώνεται η μη ύπαρξη ενεχυρίασης των προς είσπραξη τιμολογίων. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να προσκομίζεται φωτοαντίγραφο της σύμβασης ενεχυρίασης.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, των οποίων τα ανεξόφλητα παραστατικά έχουν ημερομηνία έκδοσης έως 31/12/2010, να προσκομίσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά εντός πέντε ημερών από την δημοσίευση του παρόντος ενώ, οι δικαιούχοι των οποίων τα ανεξόφλητα παραστατικά έχουν ημερομηνία έκδοσης από 01/01/2011 έως 31/12/2012, να προσκομίσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά εντός δέκα ημερών από την δημοσίευση του παρόντος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ