2012-04-09 11:46:08
Φωτογραφία για Post Πάνου Καμμένου στο facebook, για τις κατηγορίες περί ταξιδίων με ελικόπτερο, ακόμη και στη Μύκονο
Eδω βλεπετε πως ο πολιτικος σχεδιασμος ενος κομματος υπο τον συνεταιρο και συγκυβερνητη Σαμαρα υπηρετει την τροικα και τους τοκογλυφους και δαπανα... χρηματα του ελληνικου λαου για να εκτοξευσει λασπη κατα των ανεξαρτητων Ελλήνων.

Διαχέεται προς το διαδυκτιο δημοσιευμα της φυλλαδας δημοκρατια, υπο αγνωστη ιδιοκτησια, που μου ¨χρεωνει ¨ταξιδια με το ελικοπτερο της ΠΑ σαν υφυπουργος ναυτιλιας Αιγαίου και νησιωτικης πολιτικης χρησιμοποιωντας τον ενδιαμεσο σταθμο ανεφοδιασμου καυσιμων της Μυκόνου, δεν υπαρχει παραμονη περαν των 20 λεπτων μονο δηλαδη για καυσιμα, για να με μειωσει οταν λογω των καθηκοντων μου ημουν παρων σε ολο το Αιγαίο με εξαιρεση τη Μύκονο.

Την ιδια στιγμη που αγωνιζομουνα για τα μικρα νησια του αιγαιου οι μεταγραφεντες υπερασπιστες των 2 μνημονιων πληρωναν 2.000 ευρω για να νοικιασουν ξαπλωστρα στην Ψαρού φωτογραφιζομενοι σε κουτσουμπολιστικα περιοδικα με σταρ που εκλειναν συμβολαια Κατηγορούμαι γιατι ζητω απο τον πρεσβη των ΗΠΑ να πιεσει την Τουρκία να εφαρμοσει την συνθηκη επαναπροωθησης των λαθρομεταναστων ως οφείλει.

Ξεφτιλίζεστε καθε μερα με αυτες τις πρακτικες.

Δεν σας ακολουθουμε.

Σας πολεμαμε εσας και τους συνεταιρους σας του πασοκ με αρχες και αποδειξεις, και θα σας δικασουμε για τα εγκληματα κατα της χωρας συντομα.

Η Κρητη σας απαντησε!

Η Ελλαδα ολοκληρη συντομα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ