2013-09-09 09:38:08
Φωτογραφία για «ΤΣΕΚΑΡΕΙ» ΠΑΡΙ Σ.Ζ. Ο ΜΙΤΣΕΛ *PHOTOS*
Μπορεί η Ξάνθη να είναι η πρώτη χρονικά προτεραιότητα του Ολυμπιακού ωστόσο ήδη το μυαλό και τα πλάνα του Μίτσελ και των συνεργατών του είναι και στην... κατασκοπεία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γαλλική ομάδα στο Καραϊσκάκη στις 17 Σεπτεμβρίου για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αρχίσει ήδη να πλησιάζει και ο Μίτσελ μαζί με τους Βίκτορ Σάντσεθ και Κάρλος Μοράλες Λουένγκο (που έχει αναλάβει τον τομέα του σκάουτινγκ και της «κατασκοπείας» των αντιπάλων) έχουν ξεκινήσει την... ακτινογραφία των Γάλλων.

Ειδικά ο Κάρλος είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο θα πέσει το κύριο βάρος ως προς την πλήρη αγωνιστική ανάλυση των Παριζιάνων (με τα συν και τα πλην τους) και την προετοιμασία του ματς. Ο αναλυτής του Μίτσελ είναι εκείνος που θα φροντίσει για το… ξεψάχνισμα του αντιπάλου, φτιάχνοντας τα βίντεο που θα χρησιμοποιήσει ο Μίτσελ στην ομιλία του πριν το ματς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".


Ο Μίτσελ λοιπόν μαζί με τους δύο στενούς του συνεργάτες θα «τσεκάρουν» τα πάντα γύρω από την Παρί και τα τελευταία της παιχνίδια πριν καταστρώσουν τα τελικά τους πλάνα έχοντας ως στόχο να αποσπάσει ο Ολυμπιακός το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης θα φροντίσουν ώστε να έχουν επαρκή εικόνα από το παιχνίδι πρωταθλήματος της Παρί στις 13 Σεπτεμβρίου με την Μπορντό (εκτός έδρας).

Πάντως το τελευταίο χρονικό ματς της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εκείνο με την Γκινγκάμπ.

Στα παρακάτω γραφήματα που παρουσιάζει το δημοσίευμα, μπορείτε να δείτε πως αγωνίστηκαν οι Παριζιάνοι στο ματς αυτό όπου επικράτησαν με σκορ 2-0:
   
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ