2013-09-09 09:24:04
Φωτογραφία για «ΜΑΤΙΕΣ» ΑΡΣΕΝΑΛ (ΚΑΙ) ΣΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Άνθρωπος της Άρσεναλ θα βρίσκεται στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκη» και εκτός από τον Κάμπελ, θα έχει στραμμένο το βλέμμα του και στον... Κώστα Μήτρογλου.

Οι... κανονιές του διεθνούς επιθετικού του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους τους Λονδρέζους, οι οποίοι μάλιστα -μέσω του Κάμπελ- θα έχουν την ευκαιρία αρκετές φορές φέτος να τον δουν από κοντά μέσω δικού τους ανθρώπου. Η παρουσία άλλωστε του Κάμπελ στους ερυθρόλευκους, θα έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται πολύ συχνά στο φαληρικό γήπεδο σκάουτερ της Άρσεναλ για χάρη του, ωστόσο δεν θα είναι και ο μοναδικός.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη «Live Sport» ο «πιστολέρο» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των "Κανονιέρηδων", τη στιγμή άλλωστε που και ο Βενγκέρ εκφράστηκε πρόσφατα με κολακευτικά λόγια για τον διεθνή επιθετικό. Το γεγονός αυτό μάλιστα οδηγεί τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να κάνουν σκέψεις και για αύξηση της ρήτρας στο συμβόλαιο του 25χρονου φορ από τα 8 εκατ. ευρώ στα 10, ώστε να εξοικονομήσουν μελλοντικά το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από μία πιθανή πώλησή του.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ