2013-09-09 01:11:03
Φωτογραφία για Εγκαίνια περιπτέρου πατρινού καρναβαλιού στη ΔΕΘ
Από το Γραφείο Τύπου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την λειτουργία του το καρναβαλικό περίπτερο του... Πατρινού Καρναβαλιού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αφού το βράδυ του Σαββάτου το περίπτερο γέμισε από κόσμο που έδειχνε εντυπωσιασμένος από την εγκατάσταση του καρναβαλιού.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σιγαλός και Ανδρέας Φίλιας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Αντώνης Κότσαλης, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "νέοι άνθρωποι νέα πόλη" Κώστας Χριστόπουλος, αντιδήμαρχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης, η διευθύντρια συνεδρίων και εκδηλώσεων της ΔΕΘ HELEXPO Δώρα Κανακίδου, φορείς και αρχές της Βορείου Ελλάδας από το πολιτικό, εμπορικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Παράλληλα το περίπτερο του Πατρινού Καρναβαλιού επισκέφτηκαν εκατοντάδες επισκέπτες στους οποίους προσφέρθηκαν τοπικά Πατρινά προϊόντα μαζί με πληροφοριακό υλικό για το Πατρινό Καρναβάλι και το καρναβαλικό καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων, ενώ υπό τους ήχους των αγαπημένων καρναβαλικών τραγουδιών δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τον Βασιλιά Καρνάβαλο, την Μασκότ, τα καλλιτεχνικά παγκάκια και τις καρναβαλικές κατασκευές.


Κατά την διάρκεια των εγκαινίων οι καρναβαλιστές έδωσαν έναν ξεχωριστό παλμό χορεύοντας σε καρναβαλικούς ρυθμούς παρασύροντας μαζί τους επισκέπτες του περιπτέρου.

Το περίπτερο θα είναι ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ