2013-09-08 21:07:39
Φωτογραφία για Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: Mήνυμα εστάλη. Ελήφθη;
Ο Παναθηναϊκός είδε ως αγγαρεία το φιλικό, η Παναχαϊκή το αντιμετώπισε σοβαρά και το αποτέλεσμα αυτών ήταν φυσιολογικό. Μια ομάδα της Football League που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, επικράτησε 2-1 και έστειλε πολλά μηνύματα προβληματισμού στο Τριφύλλι. Διότι όσο και αν υπήρχαν απουσίες, όσο και αν έγιναν δοκιμές από τον Γιάννη Αναστασίου, δεν παύει να έπαιξαν πολλοί βασικοί και βέβαια απέναντι ήταν μια ομάδα άλλης ταχύτητας.

Ο Παναθηναϊκός ανασταλτικά ήταν κακός, με πολύ αργές αντιδράσεις του Μέντες και του Κουτρουμπή, με έναν «σκουριασμένο» Κοτσόλη που φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ, αλλά και επιθετικά λίγα πράγματα. Ναι μεν ο Ατζαγκούν και ο Πράνιτς προσπάθησαν οργανωτικά, όμως, δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση για να σπάσει τη ζώνη άμυνας της Παναχαϊκής. Ακόμα και όσες φορές απείλησε το Τριφύλλι, ο Μπεργκ ήταν υπερβολικά άστοχος.

Αντίθετα η Παναχαϊκή χτύπησε τον Παναθηναϊκό στις αργές επιστροφές του αλλά και στο χάσμα που υπήρχε στον άξονα με τον Μέντες να είναι εντελώς μόνος του και βέβαια και ο ίδιος να μην φτάνει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης
. Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Σιτόε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ενώ στο 31’ ο Μπόζιτς σούταρε από το… σπίτι του, ο Κοτσόλης αντέδρασε πολύ αργά και το 2-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπεργκ, ένα χαμένο πέναλτι στο 85’ με τον Νάνο και άλλη μια καλή φάση με τον Μπαλμπόα, όμως το γκολ δεν ήρθε νωρίς.

Στο ντεμπούτο τους οι Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπαλμπόα έδειξαν κάποια στοιχεία αν και είναι νωρίς ακόμα. Ο Πράνιτς είχε διάθεση να πάρει πάνω του την οργάνωση του παιχνιδιού αλλά θέλει ρυθμό. Ο Ατζαγκούν είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά, έχει έκρηξη στις κινήσεις του όμως η θέση του δεν δείχνει να είναι εσωτερικό χαφ. Ο Μπαλμπόα είχε ευκαιρία να σκοράρει αλλά το κοντρόλ του ήταν πολύ κακό. Γενικώς λίγα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανηφόρα μπροστά του στο δρόμο για τη βελτίωση.

πηγή: Pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ