2013-09-08 20:48:32
Φωτογραφία για Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση των διεθνών του
Μήτρογλου, Βάις και Κάμπελ ήταν οι πρωταγωνιστές των εθνικών τους ομάδων στα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 και οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κάθε λόγο να καμαρώνουν

Οι διεθνείς που έχει ο Ολυμπιακός είναι τόσοι πολλοί που το Ρέντη αυτές τις μέρες έχει… ερημώσει. Όμως, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» αλλά και οι φίλοι της ομάδας τσεκάρουν όλους τους ποδοσφαιριστές, παρακολουθούν τι κάνουν με τις φανέλες των εθνικών τους ομάδων και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καμαρώνουν!

Το πρώτο και το πιο καλό νέο ήρθε από τον Κώστα Μήτρογλου. Ο νεαρός επιθετικός για ακόμα μία φορά, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, πέτυχε το γκολ της Εθνικής, αυξάνοντας της τις πιθανότητες συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και γενικά η απόδοση του ήταν πολύ καλή. Μη ξεχνάμε πως σε αυτή την προσπάθεια έλαβαν μέρος και οι Σιόβας, Χολέμπας και Μανιάτης.

Γκολ μπορεί να μην πέτυχε αλλά με την εμφάνιση που έκανε, «έσπρωξε» την Σλοβακία προς τη νίκη επί της Βοσνίας, πραγματικό δώρο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο «ερυθρόλευκος» Βάις έτρεξε, έχασε ευκαιρίες και έκανε πάρτι κόντρα στους Βόσνιους και οι Πειραιώτες μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι βλέποντας τον δικό τους παίκτη να είναι τόσο καλός στον αγωνιστικό χώρο.

Ο έτερος που άφησε θετικές εντυπώσεις, σκοράροντας κιόλας είναι ο Τζόελ Κάμπελ. Ο άσος του Ολυμπιακού πέτυχε το γκολ για την Κόστα Ρίκα, άφησε «ξερούς» τους Αμερικανούς και ανέβηκε η ψυχολογία του στα ύψη μετά από αυτή την εξαιρετική του εμφάνιση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς διεθνείς στο ρόστερ του, οι οποίοι είναι από τα πρώτα «βιολιά» στις εθνικές τους ομάδες και από αυτό βγαίνει κερδισμένος αφού η αγωνιστική τους κατάσταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα. 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ