2013-09-07 21:54:10
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Πρώτη «γεύση» από Πράνιτς και Ατζαγκούν την Κυριακή κόντρα στην Παναχαϊκή
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανυπομονούν να δουν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας εν δράσει και ελπίζουν να αλλάξουν δραστικά την εικόνα της. 

Πράνιτς και Ατζαγκούν βρίσκονται στην αποστολή των «πρασίνων» και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με την Παναχαϊκή για να διαπιστωθεί σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται. 

Στην αποστολή όμως δεν θα βρίσκεται ο Βίκτορας Κλωναρίδης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προληπτικά δεν θα παίξει κόντρα στους Πατρινούς. Ο Αναστασίου θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήμα και με τον Ατζαγκούν και τον Πράνιτς στην 11άδα, με τον Κροάτη να αγωνίζεται λίγο πιο αριστερά και τον Νιγηριανό πίσω από τον επιθετικό.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ανακοινώσει την 13η του μεταγραφή και αυτή θα είναι του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο έμπειρος επιθετικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του, για να έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα και να υπογράψει το συμβόλαιό του στο «τριφύλλι». Οι αρχικές απαιτήσεις του παίκτη ήταν 350.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός του έδινε 200.000 ευρώ. Τελικά φαίνεται ότι καλύφθηκε η διαφορά, που είναι περίπου στις 50.000 ευρώ, με τον παίκτη να κατεβαίνει στις 300.000 ευρώ και τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει στις 250.000 ευρώ, αλλά να μην έχει τη δυνατότητα να ανέβει παραπάνω.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ