2013-09-07 15:15:07
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΜΕ... ΘΑΥΜΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Η ώρα μετράει αντίστροφα για το τζάμπολ (22:00, ΟΤΕ3, ΑΝΤ1) του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Τουρκίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Βασίλη Σπανούλη Οπως όλα δείχνουν, ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής θα καθίσει στην άκρη του «γαλανόλευκου» πάγκου, ωστόσο, για να πατήσει παρκέ θα πρέπει να συντελεστεί ένα μικρό... θαύμα.

Ο V-Span δεν πήρε μέρος στην σημερινή (7/9) πρωινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους γείτονες χωρίς να υπολογίζει στον γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης κι ευελπιστεί να τον έχει στη διάθεσή του για αυτό που ακολουθεί με τους Ιταλούς.

Την ώρα που οι υπόλοιποι έκαναν σουτάκια στο γήπεδο και ακολουθούσαν τις τελευταίες οδηγίες του Τρινκιέρι, ο Σπανούλης βρισκόταν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Ελλάδας και συνέχιζε την θεραπεία, στην οποία υποβάλλεται από το βράδυ της Πέμπτης, όταν και διαπιστώθηκε το διάστρεμμα στην δεξιά του ποδοκνημική.

Ετσι λοιπόν, το ιατρικό τιμ της «γαλανόλευκης» έχει πέσει πάνω του έτσι ώστε να τον προετοιμάσει για το δύσκολο αυριανό (8/9) με την Ιταλία που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ