2013-09-07 11:27:06
Φωτογραφία για ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Μάχη με το χρόνο δίνει το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, προκειμένου ο Βασίλης Σπανούλης να ξεπεράσει το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Εάν αυτό καταστεί δυνατόν ακόμα και στη σημερινή μονομαχία με τους Τούρκους.

Η νύχτα μετά το τέλος του αγώνα με τους Ρώσους ήταν μεγάλη για τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού που έμεινε άυπνος, καθώς εναλλάξ οι φυσιοθεραπευτές τον υπέβαλλαν σε θεραπεία, προκειμένου να περιορίσουν το πρήξιμο στο πόδι του και φαίνεται ότι το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

Βέβαια, τα ξημερώματα κάποια στιγμή το πρήξιμο έφτασε στην κορύφωση του και σταδιακά υποχωρούσε γεγονός που ικανοποίησε το ιατρικό επιτελείο. Πάντως, ακόμη χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια γι' αυτό και ο Σπανούλης που είναι μαχητής και δεν θέλει να χάνει, ακολούθησε πιστά τις συμβουλές των γιατρών και έμεινε στο κρεβάτι αποφεύγοντας να πατήσει το πόδι του, όσο γίνονταν περισσότερο. Μάλιστα, ακόμη και το πρωϊνό του το πήρε στο δωμάτιο συνεχίζοντας την θεραπεία.


Ελάχιστες ήταν οι ώρες που μπόρεσε να κοιμηθεί ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης ο οποίος ακολουθώντας κατά γράμμα τις ιατρικές συμβουλές και ποντάροντας στην γερή του κράση αφήνει κάποια περιθώρια για συμμετοχή του στη δύσκολη αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Σήμερα θα δοκιμάσει να πατήσει γερά το πόδι του και ανάλογα με την κατάσταση του θα αποφασιστεί εάν θα τεθεί στην διάθεση του Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον παίκτη ωστόσο σχεδιάζει την τακτική του χωρίς να υπολογίζει στην βοήθεια του έμπειρου γκαρντ, αφού δεν θέλει να ρισκάρει με την υγεία του, όπως τόνισε και ο ίδιος.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ