2013-09-07 08:19:07
Φωτογραφία για Καθοριστικές οι επόμενες μέρες για το MEGA
Αν και η… μαζική αποχώρηση από το κανάλι της Μεσογείων φαίνεται να έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα στελέχη του σταθμού εμφανίζονται ψύχραιμα και ότι η κατάσταση είναι… under control. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες ημέρες που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα εγκριθεί το πόσο… χρήμα διαθέτουν στο ταμείο τους και πόσο μπορούν να ανοίξουν… το πρόγραμμά τους.

Η αλήθεια είναι ότι παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται, στη Μεσογείων έχουν σκοπό να βγάλουν αρκετά καινούργια πράγματα και μάλιστα περισσότερα από την περυσινή σεζόν. Εν αναμονή… έγκρισης λοιπόν είναι τα κοστολόγια της μαγειρικής εκπομπής με τον Δημήτρη Σκαρμούσο καθώς θέλουν να βγάλουν περισσότερα επεισόδια με τον γνωστό σεφ, αλλά και η άλλη καινούργια μαγειρική εκπομπή που όπως σας είχα γράψει πρώτα από το Newsit θα γυρίζεται στην Κωνσταντινούπολη και θα δίνει συνταγές πολίτικης κουζίνας,

Επίσης, το MEGA συνεχίζει να ποντάρει στο θέμα της μυθοπλασίας και για αυτό και σκοπός του είναι την καινούργια σεζόν να βγάλει εκτός από τα «Κλεμμένα όνειρα» και δύο τουλάχιστον ελληνικές σειρές, ενώ μελετούν προσεχτικά –και προσπαθούν- να εγκρίνουν και την παραγωγή μίας ακόμα
. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στα χαρτιά τους έχουν και άλλες καινούργιες εκπομπές, αλλά όπως σας είπα όλα θα εξαρτηθούν από τη σύσκεψη που θα γίνει τις επόμενες ημέρες και θα μπουν όλα στο τραπέζι με θέμα «τόσα θέλουμε, τόσα κοστίζουν» και θα αποφασίσουν ποια θα εγκριθούν και ποια όχι.

Το σίγουρο είναι ότι αρκετά στελέχη του σταθμού κάνουν ό,τι μπορούν για να κόψουν από εδώ, να μαζέψουν από εκεί, αλλά στο τέλος να έχουν ένα πλούσιο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ελπίζοντας ότι στο τέλος της σεζόν οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen θα τους έχει ανεβάσει και πάλι στην κορυφή της κατάταξης.

Γρηγόρης Μελάς-zappit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ