2013-09-06 20:11:31
Φωτογραφία για F1 GP Ιταλίας - FP2: Καταιγιστικός Vettel!
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η 2η περίοδος ελεύθερων δοκιμών της Monza, με τον Sebastian Vettel να είναι καταιγιστικός σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 1:24.453.

O Γερμανός τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ταχύτερος από οποιονδήποτε άλλο τόσο με τη σκληρή γόμα όσο και με τη μεσαία.

Σημειώστε δε ότι ακόμα και με τη σκληρή, οι χρόνοι του -στο 1:24.7- ήταν καλύτεροι από αυτούς που έκαναν οι υπόλοιποι χρησιμοποιώντας τη μεσαία!

Συνολικά η εμφάνιση των Red Bull ήταν καλή καθώς ο Mark Webber, που στην αρχή της διαδικασίας αντιμετώπισε πρόβλημα με το KERS, πλασαρίστηκε στη 2η θέση όντας όμως 0.623" πιο αργός από τον ομόσταβλό του.

Στις δύο επόμενες θέσεις συναντάμε τους πιλότους της Lotus F1 που... κατάφεραν να πετύχουν τον ίδιο ακριβώς χρόνο (1:25.116). Στην κατάταξη εμφανίζεται 3ος ο Kimi Raikkonen που είχε μάλιστα και ένα πέρασμα από τα χώματα της Parabolica, ήταν ο πρώτος που σημείωσε τον χρόνο, με τον Romain Grosjean να ακολουθεί.


Στην 5η θέση βρέθηκε, σχεδόν 9 δέκατα πίσω από τον Vettel, βρέθηκε ο Fernando Alonso που για μόλις 10 χιλιοστά το δευτερολέπτου βρέθηκε μπροστά από τον ταχύτερο του πρωινού session, Lewis Hamilton. Και οι δύο είχαν μικροεξόδους προς το τέλος της διαδικασίας χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν ζημιές στα μονοθέσιά τους.

Ο Nico Rosberg πλασαρίστηκε στην 7η θέση, με τον Felipe Massa να είναι 8ος. Την πρώτη 10άδα έκλεισε το δίδυμο της McLaren, με τον Jenson Button να είναι 9ος και τον Sergio Perez να καταλαμβάνει τη 10η θέση.

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ