2013-09-06 17:27:04
Φωτογραφία για «ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Ο ΚΑΜΠΕΛ»
Κάθε φορά που καλείται στην Εθνική ομάδα της χώρας του ο Τζόελ Κάμπελ, γίνεται θέμα στην Κόστα Ρίκα και το ίδιο έγινε και με την κλήση του ενόψει των αγώνων με ΗΠΑ και Τζαμάικα.

Ο Κοσταρικανός ακραίος του Ολυμπιακού αποτελεί σημείο αναφοράς για τους συμπατριώτες του, οι οποίοι φροντίσαν να του πλέξουν το εγκώμιο μία ακόμα φορά.

«Ο Κάμπελ λάμπει. Από πολύ νωρίς του ανατέθηκαν ευθύνες. Είναι 21 χρόνων και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Κόστα Ρίκα. Ο νεαρός έχει ήδη πάει πολύ καλά στην Ευρώπη και έγινε σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Χόρχε Λουίς Πίντο», ξεκινά την αναφορά του το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Με την Εθνική ομάδα έγινε γνωστός σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ. Στο Κόπα Αμέρικα του 2011 σκόραρε ενάντια στη Βολιβία και λίγο μετά υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την Άρσεναλ, αλλά δεν είχε άδεια να παίξει και δόθηκε σε άλλες ομάδες. Πήγε στη γαλλική Λοριάν και αυτό τον βοήθησε να εγκλιματιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά πήγε στην Μπέτις και τούτη τη σεζόν αγωνίζεται στον πρωταθλητή Ελλάδας τον Ολυμπιακό, που εξασφάλισε τις υπηρεσίες του. Εκεί έχει ήδη κερδίσει τα εύσημα σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Google Drive: AppStore free update v2.0.0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Google Drive: AppStore free update v2.0.0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ