2013-09-06 00:36:43
Φωτογραφία για Προς κατάργηση iPhone 5 32GB και 64GB μετά  την κυκλοφορία του  5S;
Ύστερα από φήμες που ήθελαν την Apple να καταργεί το iPhone 5 αμέσως μετά την παρουσίαση των iPhone 5S και iPhone 5C, μια μορφή επιβεβαίωσης φαίνεται πως έρχεται στη δημοσιότητα από την Telus. Μέσω εσωτερικού εγγράφου που διέρρευσε στο διαδίκτυο, φαίνεται πως τα σενάρια διαδοχής με ταυτόχρονη κατάργηση των εκδόσεων 32 και 64GB του iPhone 5, ίσως να μην απέχουν από την πραγματικότητα.

Μπορεί τα νέα iPhones (5S και 5C) να παρουσιάζονται στις 10 Σεπτεμβρίου, όμως η διαθεσιμότητα του 5S αναμένεται πως ξεκινά στις 27 του ίδιου μήνα. Την επόμενη ημέρα λοιπόν και σύμφωνα πάντα με το έγγραφο της Telus, οι κορυφαίες εκδόσεις της συσκευής «κατεβαίνουν» από τα ράφια της εταιρίας, αφήνοντας ως μόνη επιλογή την έκδοση των 16GB.

Περιμένουμε φυσικά τα νέα smartphones της εταιρίας, μαζί με τις όποιες νέες καινοτομίες μας προσφέρουν. Η Apple σχεδιάζει εκδήλωση σε λιγότερο από μια εβδομάδα εξάλλου, οπότε δεν απέχουμε πάρα πολύ από τη νέα γενιά i-smartphones.

UPDATE:Αλλα και από την vodafone γερμανίας έρχεται πάλι ένα εσωτερικό έγγραφο να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες θέλοντας το iphone 5 την επομενη της κυκλοφορίας του 5S να προσφέρεται σε πολύ προσιτή τιμή αποσύροντας το 4S
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ